Picoletstraat # 13

$ 3,200 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: $ 3,200 District: Paramaribo
Omgeving: Paramaribo-Noord en omgeving Slaapkamers: 4
Badkamers: 3.5 Beschikbaarheid: Per direkt
Perceelgrootte: 900 m² Woonoppervlakte: 315 m²
Gemeubileerd: Gemeubileerd

Deze ruime in steen opgetrokken huurwoning is gedeeltelijk gemeubileerd en is per direkt beschikbaar voor een langere termijn huur. Het perceel is geheel ommuurd tot een hoogte van 2 meter en is voorzien van een elektrische poort. Op het achtererf bevindt zich een prachtig ingegraven stenen zwembad met een terras eromheen en een beplante achtertuin.

De woning
Op de begane grond bevindt zich een ruime keuken, woonkamer, eetkamer, twee slaapkamers, waarvan de ene slaapkamer voorzien is van een eigen bad en toilet en direkt toegang geeft tot het zwembad. Zowel de woonkamer als de slaapkamer bieden direkt toegang tot het zwembad. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één, de masterbedroom is.

De garage is voorzien van opbergkasten een strijkkamer, het washok en tevens een aparte bad en toilet dat metteen ook toegang biedt naar het zwembad. Verder is er parkeergelegenheid voor twee auto's

Niet te vergeten een wachtershuis voor extra beveiliging.

In de nabije omgeving zijn er verschillende supermarkten, scholen en een pompstation. De weg is geasfalteerd en het perceel is opgehoogd en gedeeltelijk betegeld.

Geïnteresseerden kunnen ons vrijblijvend bellen en of mailen voor een bezichtigingsafspraak.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Yasser Riedewald
E  yriedewald@remax.sr
M  +597 8100777
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media