Rembrandstraat

$ 1,000 / mnd.

Thumb Rembrandstraat Thumb Rembrandstraat Thumb Rembrandstraat Thumb Rembrandstraat Thumb Rembrandstraat Thumb Rembrandstraat


Specificaties

Vraagprijs: $ 1,000 District: Paramaribo
Omgeving: Paramaribo-Noord en omgeving Slaapkamers: 3
Badkamers: 2 Beschikbaarheid: Per direkt
Woonoppervlakte: 130 m²

Goed onderhouden woning (130m2) heel centraal gelegen te Maretraite. De woning is geheel opgetrokken in steen en heeft een twee auto garage. Binnen treft u een ruime woonkamer, eethoek en 3 slaapkamers. De masterroom heeft een eigen doucheruimte. De 2 overige kamers delen samen een ruime douche met toilet. Alle vertrekken zijn voorien van airconditioning en aan de voorkant van de woning is er een ruime veranda.

De wegen in deze wijk zijn goed geasfalteerd en het terrein is opgehoogd en voorzien van (gedeeltelijke) betegeling. De omheining aan de achterzijde en weerzijden van deze woning bestaat uit een muur die is opgetrokken met 4 duim cementstenen tot een hoogte van 1.40m en is geheel gepleisterd en geschilderd. De omheining aan de voorzijde bestaat uit een ijzeren hekwerk. Deze woning is elektronisch beveiligd en wordt volledig gemeubileerd verhuurd.

De vloer is volledig betegeld, het plafond is van multiplex. De beglazing bestaat uit glazen schuiframen die beveiligd zijn middels dievenijzer.

Kortom, een hele prettige centraal gelegen woning!


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Yasser Riedewald
E  yriedewald@remax.sr
M  +597 8100777
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen
Uw aanmelding kan niet worden opgeslagen. Probeer opnieuw.
Bedankt voor uw aanmelding.

Registreer voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

57.161 Facebook fans!
Deel op Social Media