€ 1.800 / mnd.

Virolastraat # 30

€ 1.800 / mnd.

Virolastraat # 30

Specificaties

  Vraagprijs: € 1.800   District: Paramaribo
  Omgeving: Paramaribo Zuid en omgeving   Slaapkamers: 4
  Badkamers: 2   Beschikbaarheid: 1 december 2022
  Perceelgrootte: 1.063 m²   Woonoppervlakte: 350 m²
  Gemeubileerd: Gemeubileerd

Deze charmante vier slaapkamer woning aan de Virolastraat 30 ligt in het hartje van bruisend Paramaribo zuid. Op een afstand van 100m van de Johannes Mungrastraat ligt het net even buiten de drukte. Op loop afstand vindt u diverse goed gesorteerde supermarkten, kledingzaken, een apotheek, een drugstore, de slagerij, groentemarkten en scholen. 

Het ruim perceel van 1062,50m2 is zeer creatief ingedeeld en beplant met diverse fruitbomen, sierplanten, bloemen en palmen. Een elektrisch bedienbare rolpoort geeft toegang tot het terrein en kan men over het rijpad naar de carport om er te parkeren waar er ruimte is voor twee voertuigen. Aan de zijkant van deze carport bevindt zich het honden verblijf en aan de achterkant is er een opslagruimte alwaar ook de wateropslag tank en water pomp staan.

De woning bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de keuken met de benodigde keuken apparatuur en voldoende keukenkasten, de charmante woonkamer, een handige kantoor ruimte of speelkamer, het gasten toilet, een voor terrasje en een groot achter terras, een bijkeuken met berging en een wasruimte. Op de verdieping zijn er de ruime masterbedroom met eigen ruime walk in closet en badkamer met toilet, drie slaapkamers die gebruik maken van het gezamenlijk bad en toilet en twee van deze kamers beschikt ook over een eigen walk-in closet.

Alom een ideale woning in een top omgeving. Laat deze kans niet aan u voorbij gaan.
Maakt u dus gauw contact met ons voor een bezichtiging. Deze charmante drie slaapkamer woning aan de Virolastraat 30 ligt in het hartje van bruisend Paramaribo zuid. Op een afstand van 100m van de Johannes Mungrastraat ligt het net even buiten de drukte. Op loop afstand vindt u diverse goed gesorteerde supermarkten, kledingzaken, een apotheek, een drugstore, de slagerij, groentemarkten en scholen. 

Maakt u gauw contact met de makelaar !

Bijzonderheden

- Ongemeubileerd
- 110/220V electra installatie
- Fully airconditioned
- Alarm installatie aanwezig
- Warm water installatie aanwezig
- Keuken apparatuur aanwezig
- Gemeubileerd is mogelijkIn een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577 - 474488
Direct contact via Whatsapp Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

61.445 Facebook fans!
Deel op Social Media


Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.