Noordpoolweg # 724

$ 31,500

Thumb Noordpoolweg # 724 Thumb Noordpoolweg # 724 Thumb Noordpoolweg # 724 Thumb Noordpoolweg # 724 Thumb Noordpoolweg # 724 Thumb Noordpoolweg # 724 Thumb Noordpoolweg # 724


Specificaties

Vraagprijs: $ 31,500 District: Wanica
Omgeving: Wanica Beschikbaarheid: Per direct
Perceelgrootte: 335 m² Titel: Grondhuur

Dit hoekperceel staat op de grens van Paramaribo en Wanica en beschikt over een in- en uitrit, die voorzien is van betonnen duikers zowel in de Aureliaweg (onverhard) als in de Noordpoolweg.

Verder staat het direct in verbinding met de Indira Gandhiweg en is reeds opgehoogd. Ook staat er een fundering erop, waarbij de optie bestaat om een verdieping hoger te bouwen. De aansluiting voor stroom en water is reeds aanwezig.

Diverse onderwijsinstellingen zoals  IMEAO-3, MULO Noordpoolweg en andere GLO-scholen zijn op loopafstand. Verder zijn er bankinstellingen, winkelcentra en andere dienstverlenende bedrijven in de wijk.

Bent u geïnteresseerd in dit perceel?  Neem dan gauw contact op met Sharmila Narain voor de verdere begeleiding; te bereiken op het nummer +597 8513070 (mobiel tevens Whatsapp)


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Sharmila Narain
E  sharmilanarain@remax.sr
M  +597 8513070
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen Direct contact via WhatsApp

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Uw aanmelding kan niet worden opgeslagen. Probeer opnieuw.
Bedankt voor uw aanmelding.

Registreer voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

58.223 Facebook fans!
Deel op Social Media