Project Noord Polderdam

per m2 vanaf $ 51Specificaties

Vraagprijs: per m2 vanaf $ 51 District: Wanica
Omgeving: Leiding en omgeving Beschikbaarheid: per direct
Perceelgrootte: 350 m² Titel: Eigendom

Project Noord Polderdam in gated community

Aan de Noord Polderdam, 100 meter voorbij het woonproject van Doebe en Gummels/Van Raavenswaay, staat de prachtige gated community van DSB-Assuria Vastgoed Maatschappij.

De eigendomspercelen in het woonproject varieren tussen 350 en 650 vierkante meter. Dit zeer familievriendelijk woonproject komt met buurtvoorzieningen zoals een speeltuin, creche, buurtwinkel en centrale buurtbeveiliging. Een ideaal project voor optimaal leefgenot, voor u en uw familie.  

De percelen hebben een enorme potentie om binnen enkele jaren te stijgen in waarde. De percelen in de omliggende woonprojecten van Doebe en Gummels/Van Raavenswaay hebben een marktwaarde van USD 70,00 per vierkante meter.

Bent u wel geintreseerd, maar beschikt u niet over de financiele middelen om een perceel te kopen? Geen nood. Assuria biedt u uitstekende financieringsmogenlijkheden (100% financiering) met een ongekend lage rente!

Haast u dus! want meer dan de helft van de percelen is reeds verkocht.

Dit project is te bereiken via het Middenpad van Kwatta, afslag Vierde Rijweg of via de Sophia Slustweg bij de rotonde richting Noord Polderdam, iets voorbij de projecten Gummels/ Van Raavenswaay en Doebe. U kunt het project ook bereiken via de Commissaris Weytinghweg afslag Leiding 9A bij de rotonde afslag Noord Polderdam iets voorbij de hierboven genoemde projecten.

Conform de Planologische Dienst Ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie, zal DSB-Assuria VastgoedMaatschappij het project op zeer kort termijn voorzien van electriciteit en water, verharde wegen en een goede ontwatering door middel van open riolering.

Neemt u vandaag nog contact op met de makelaar om UW perceel in dit project veilig te stellen.


Bijzonderheden

·       Alle percelen worden opgeleverd met perceels-ID

·       100% Financiering mogelijk

·       Rentevoet van 12% op SRD-aflossingen

·       Looptijd: maximaal 25 jaar

·       Bouwfinanciering ook mogelijk


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Ishan Kortram
E  ishankortram@remax.sr
M  597 8652652
T  474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hypotheek berekenen

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %
 

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.331 Facebook fans!
Deel op Social Media