Yasser Riedewald
Direkteur
T  +597 475577 - 474488
M  +597 8100777
E  yriedewald@remax.sr

Biografie Yasser Riedewald


Gespecialiseerd in het werven van lokale en internationale investeerders voor Surinaams vastgoed heeft Yasser een duidelijke visie over hoe de makelaardij zich kan ontwikkelen in Suriname. Met een master in International Business zette Yasser een plan uit om RE/MAX Suriname tot een succes uit te laten groeien. “Ik kwam in mijn zoektocht tot de realisatie dat er iets miste in de professionele makelaars markt. Met de internationale richtlijnen en reputatie van RE/MAX International is er daar vorm aan gegeven.”

Het bieden van mogelijkheden aan cliënten voor klantgerichte en transparante dienstverlening kwamen goed tot uiting. Ook aan de kwaliteit en competenties van de makelaars wordt gewerkt. “De zelfstandige ondernemer krijgt van RE/MAX extra impulsen om zich verder te ontwikkelen.”

Hierdoor is er een professioneel profiel gecreëerd voor een vakkundige makelaar. RE/MAX Suriname is zeker trendsetter geweest als men kijkt naar de ontwikkelingen die tot stand zijn gekomen na de komst van dit internationaal erkend real estate bedrijf. "De internationale kwaliteitsstandaarden en hoge ethische waarden en normen hebben de makelaardij in Suriname naar een ander niveau getild."

Toon alle objecten Naar overzicht makelaars

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Dat doen wij graag!

Uw aanvraag kan niet worden geplaatst.
Uw aanvraag is verzonden, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.