Yasser Riedewald
Direkteur
T  +597 475577 - 474488
M  +597 8100777
E  yriedewald@remax.sr

Biografie

Gespecialiseerd in het werven van lokale en internationale investeerders voor Surinaams vastgoed heeft Yasser een duidelijke visie over hoe de makelaardij zich kan ontwikkelen in Suriname. Met een master in International Business zette Yasser een plan uit om RE/MAX Suriname tot een succes uit te laten groeien. “Ik kwam in mijn zoektocht tot de realisatie dat er iets miste in de professionele makelaars markt. Met de internationale richtlijnen en reputatie van RE/MAX International is er daar vorm aan gegeven.”

Het bieden van mogelijkheden aan cliënten voor klantgerichte en transparante dienstverlening kwamen goed tot uiting. Ook aan de kwaliteit en competenties van de makelaars wordt gewerkt. “De zelfstandige ondernemer krijgt van RE/MAX extra impulsen om zich verder te ontwikkelen.”

Hierdoor is er een professioneel profiel gecreëerd voor een vakkundige makelaar. RE/MAX Suriname is zeker trendsetter geweest als men kijkt naar de ontwikkelingen die tot stand zijn gekomen na de komst van dit internationaal erkend real estate bedrijf. "De internationale kwaliteitsstandaarden en hoge ethische waarden en normen hebben de makelaardij in Suriname naar een ander niveau getild."Naar overzicht makelaars

Snel zoeken

Uw aanmelding kan niet worden opgeslagen. Probeer opnieuw.
Bedankt voor uw aanmelding.

Registreer voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.