Donovan Amadardjo
Makelaar
T  +597 475577 - 474488
M  +597 8775408
E  donovanamadardjo@remax.sr

Biografie Donovan Amadardjo


Met een achtergrond in de bouw, is het advies waarvan Donovan zijn cliënten voorziet echt goud waard. “Met mijn kennis en bouwvaardigheden weet ik met de nodige adviezen cliënten gerust te stellen als het gaat om de juistheid van hun keus bij de aankoop van een woning of pand.”

Er zijn niet zulke grote verschillen tussen de makelaardij en de bouw, integendeel zijn er juist grote overeenkomsten tussen die twee weet Donovan. Het combineren van zijn twee ondernemingen is daarom geen probleem. “We helpen meedenken met de klant om in staat te zijn de bestaande wensen zo goed als mogelijk in vervulling te laten gaan. Mijn achtergrond in de bouwsector sluit daar feilloos bij aan.”

Zijn keuze om bij real estate bedrijf RE/MAX Suriname aan de slag te gaan, was heel snel gemaakt. “Niet alleen de structuren en organisatie van het bedrijf spraken mij aan, maar ook omdat zij een internationale reputatie hebben. Dat maakt mijn werk om de cliënten te overtuigen om met RE/MAX Suriname in zee te gaan alleen makkelijker.”

Toon alle objecten Naar overzicht makelaars

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Dat doen wij graag!

Uw aanvraag kan niet worden geplaatst.
Uw aanvraag is verzonden, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.