Arvin Tjin A Kiet
Makelaar
T  +597 475577 - 474488
M  +597 8660069
E  arvintjinakiet@remax.sr

Biografie Arvin Tjin A Kiet


Met zijn achtergrond in sales en horeca, bezit Arvin de juiste combinatie vaardigheden om op zoek te gaan naar het pand of de woning die naadloos aansluit op de behoefte van een cliënt of juist andersom; de juiste cliënt voor een object. “Door mijn people skills weet ik mijn cliënten goed aan te voelen en probeer ik zoveel mogelijk aan hun  wensen te voldoen en in hun behoeften te voorzien.”

Zijn eerste kennismaking met de makelaardij kwam door een gesprek met RE/MAX franchisehouder, Yasser Riedewald. Het vak sprak hem gelijk aan.  “Ik kreeg er een goed gevoel bij. Een gevoel van vertrouwen en transparantie, dat zijn zeker de kernwaarden van elke makelaar binnen RE/MAX.”

Eerder had Arvin er niet aan gedacht om makelaar te worden, maar de vrijheid die je meekrijgt en de ruimte die er wordt geboden om het vak te combineren met andere ondernemingen, sprak Arvin ook aan om zich wel aan te sluiten bij RE/MAX Suriname. Niet alleen het juiste pand of de juiste koper weten te vinden, maar een aangename ervaring met de makelaardij mee te geven aan zijn cliënten zijn voor Arvin van belang. “Met de ‘no cure, no pay’- werkmethode zetten de RE/MAX makelaars zich extra in om niet alleen een goede sale te maken, maar streven naar excellence en tevredenheid bij alle partijen.”

Toon alle objecten Naar overzicht makelaars

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Dat doen wij graag!

Uw aanvraag kan niet worden geplaatst.
Uw aanvraag is verzonden, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.