Anton Dragtenweg

€ 750.000Specificaties

Vraagprijs: € 750.000 District: Paramaribo
Omgeving: Paramaribo-Noord en omgeving Beschikbaarheid: Per direkt
Perceelgrootte: 3.382 m² Titel: Eigendom

Op een droomperceel op de plek van uw dromen met een afmeting van maar liefst drie duizend drie honderd en twee en tachtig m2 kunt u nu het huis van uw dromen neerzetten. Te midden van een prachtige tuin compleet met een zwembad, een tennisveld ……. U zegt het maar het kan allemaal op dit perceel aan de Anton Dragtenweg aan de rand van het gebied Elisabehts hof. En notabene aan de rechter oever van de Suriname rivier waar het heerlijk toeven is vanwege de zeebries, die voor de natuurlijke afkoeling zorgt die in Suriname onontbeerlijk is, en waar u uw eigen speedboot compleet met boothuis kan accommoderen.

En met de landaanwinst die in dat gebied plaats vindt hoe kan je dan nog nee zeggen tegen zo een prachtig ruim en mooi gelegen perceel. Voor meer informatie contact de makelaar.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*

/ /
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media