Ringweg Zuid perceel XZtY

€ 900.000Specificaties

Vraagprijs: € 900.000 District: Paramaribo
Omgeving: Paramaribo-Noord en omgeving Beschikbaarheid: Per direkt
Perceelgrootte: 5.100 m² Titel: Eigendom

Het gebeurt niet vaak dat wij u zo een uniek gelegen perceel kunnen aanbieden en notabene in het nieuwe wervelende economische deel van Ringweg Zuid. De verbindingsweg die het noorden van Paramaribo verbindt met de rest van Paramaribo.

Met verschillende actieve productie bedrijven in de naaste omgeving, een zwembad en tank station is dit perceel van 5100m2 met een front breedte van 40m en een diepte van 126m, het perceel bij uitstek voor u als u er een bedrijf, fabriek of handelsonderneming wil neer zetten.

Maar vanwege de gunstige centrale ligging en de oppervlakte van het perceel kunt u er ook uw woonhuis bouwen zonder dat u aan privacy en rust inboet. Opties genoeg voor u om het perceel een bij u passende of gewenste bestemming te geven. U zegt het maar.

Geïnteresseerd maak dan contact met de makelaar.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*

/ /
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media