Renting/leasing in Suriname

Voor professionele, persoonlijke en deskundige begeleiding bij huur en verhuur van woonruimte/commercieel onroerend goed in Suriname bent u bij RE/MAX Suriname aan het juiste adres. Onze organisatie kenmerkt zich door een gedegen kennis van de regionale huur- en verhuurmarkt. Wij streven naar een optimale dienstverlening waarbij de belangen en wensen van zowel huurder als verhuurder zorgvuldig op elkaar worden afgestemd. Wij beschikken over een continu aanbod van woningen en commerciële ruimtes dat aansluit bij uw wensen.

Betrouwbaarheid, efficiëntie en kwaliteit zijn de eigenschappen die de meeste kans bieden op een succesvolle bemiddeling.

Informatie voor verhuurder

Wilt u een woning, appartement of bedrijfspand te huur aanbieden, dan komt één van onze adviseurs vrijblijvend bij u langs om het object op te nemen en u te adviseren over belangrijke zaken als huurprijs, tijdsduur van de overeenkomst, al dan niet stofferen en/of meubileren. Vervolgens kunnen wij de juiste huurder vinden op een zo kort mogelijke termijn om leegstand te voorkomen.

Met een groot bestand aan woningzoekenden, onze contacten in binnen- en buitenland, de website global.remax.com en onze eigen veel bezochte website vinden wij voor u de juiste kandidaat. Uiteraard moet de potentiële kandidaat voldoen aan het door u vooraf afgegeven profiel. Mochten wij niet direct beschikken over de juiste kandidaat dan zullen wij middels onze internetsite, mailings aan vaste afnemers en eventueel een advertentiecampagne de woning aanbieden.

Kortom vele voordelen voor u om voor RE/MAX Suriname als partner te kiezen. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn daarin vanzelfsprekend.

Informatie voor huurder

Een woning huren in Suriname terwijl u zelf in Nederland bent; het is bijna onbegonnen werk. Zelfs wanneer u al in Suriname woont is het moeilijk om u goed te oriënteren op de woningmarkt. Het zoeken naar een woning en het maken van afspraken voor bezichtiging is tijdrovend. Tijd die u zichzelf kunt besparen.

RE/MAX Suriname heeft om die reden veel woningzoekenden die gebruik maken van onze dienstverlening. Door onze persoonlijke, deskundige en betrouwbare benadering staan wij garant voor een anders dan de anderen aanpak. RE/MAX Suriname gaat verder, daar waar velen stoppen. Hierdoor kunnen wij uw wensen optimaal koppelen aan een bepaalde woonruimte. Of het nu gaat om kortlopende huur of de huur voor onbepaalde tijd, van studio tot vrijstaande villa of bedrijfsruimte; onze werkwijze blijft gegarandeerd.

U kunt zich bij ons als woningzoekende inschrijven via e-mail of op ons kantoor (Henck Arronstraat 102, Paramaribo). Wij verzoeken u om identiteitspapieren en indien de verhuurder er prijs op stelt een werkgeversverklaring te overleggen.

Uiteraard raadplegen wij eerst ons eigen bestand. Mocht één van onze woningen of bedrijfspanden voldoen aan uw wensen dan maken we een afspraak voor bezichtiging. Als u enthousiast bent geworden dan nemen wij contact met de verhuurder op om u voor te stellen. Mocht deze akkoord gaan met u als huurder dan kan het huurcontract getekend worden. Het kan voorkomen dat er geen woning in ons bestand is opgenomen die aan uw eisen voldoet. In dat geval spreken wij ons uitgebreide netwerk aan, om alsnog een passende woning of bedrijfspand voor u te vinden.

Na betaling van de eerste maand huur, de borg, de bemiddelingscourtage en ondertekening van de huurovereenkomst kan de overdracht op de afgesproken datum plaatsvinden.

Vastgoed beheer 

RE/MAX House of Real Estate is gespecialiseerd in professioneel beheer van vastgoed voor zowel particulieren als bedrijven.

RE/MAX House of Real Estate werkt op een no-cure no-pay basis. Dit betekent dat wij pas worden betaald nadat de huurpenningen zijn geïnd.
Wij hebben altijd ten doel om voor u zoveel mogelijk rendement uit uw belegging te halen.

Dit bereiken wij o.a. door:
· Een optimale dienstverlening aan u en de huurders;
· Ons te richten op het behalen van een maximale huuropbrengst;
· De onderhoudskosten beheersbaar te houden;
· Leegstand te minimaliseren.

Waaruit bestaan onze beheer werkzaamheden?

· Het regelmatig contact onderhouden met de huurders ter bevordering van een goede relatie;
· Het factureren en innen van de huurpenningen;
· Het administreren van uw nuts voorzieningen;
· Het adviseren in aanpassingen van de jaarlijkse huurprijs;
· Het opstellen van nieuwe huurcontracten;

Wat zijn de kosten?

Wij hanteren een uiterst simpele en doorzichtige formule: u betaalt een percentage van de huurpenningen. Dit percentage is afhankelijk van de diensten die u afneemt.

Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte op maat aan!

Meer weten?

Indien u interesse heeft in onze diensten, neemt u dan gerust contact met ons op.

RE/MAX Suriname
Henck Arronstraat 102
Paramaribo, Suriname
Tel.: +597 475577
Email: info@remax.sr


Kies uw makelaar

Quick search

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Register for our newsletter!

Subscribe to our newsletter and stay updated.