Franchise Mogelijkheden

Franchising is een vorm van intensieve samenwerking tussen zelfstandige ondernemers. Daarbij stelt de ene partij (franchisegever) aan de andere partij (franchisenemer) een compleet ondernemingsconcept – "formule" – ter beschikking. De samenwerking is erop gericht om een meerwaarde te creëren voor alle betrokkenen. ( "Partnership for profit" )

RE/MAX is de grootste en meest succesvolle franchiseorganisatie ter wereld op het gebied van onroerend goed.

Met meer dan 35 jaar ervaring…

Ook in Suriname zal RE/MAX, net als in de andere landen, een marktaandeel veroveren. Het is dan ook niet voor niets dat u steeds vaker onze rood-wit-blauwe verkoopborden, tegenkomt. Kan RE/MAX misschien ook voor uw bedrijf een meerwaarde zijn?

De organisatie van RE/MAX heeft zich als doel gesteld om marktleider te worden in Suriname. De vraag is niet of dit zal gebeuren maar wanneer. Het is nog slechts een kwestie van tijd.

Het franchise concept van RE/MAX: "Iedereen wint."

Aan de grondslag van het RE/MAX succes ligt een bedrijfseconomisch concept. RE/MAX is niet zomaar een marketing systeem. Het resultaat van zulke economische onderbouwing is:
 • Maximaal inkomen voor de franchisenemer
 • Maximaal inkomen voor de makelaar/financiële adviseur
 • Maximaal inkomen voor de consument


Als u zich aansluit bij RE/MAX krijgt u daarbij maximale ondersteuning en maakt u gebruik van de waaier van diensten, producten, platformen en programma’s die de organisatie u aanbiedt op het vlak van o.a. trainingen, marketing, commerciële en administratieve ondersteuning, technologie en een internationaal netwerk. Dit binnen een professioneel kader dat u toelaat om op optimale wijze te kunnen werken aan de groei van uw onderneming en uw eigen individuele ontwikkeling.

 • Maximale kansen
 • Maximale service
 • Maximale ondersteuning
 • Maximale dienstverlening
 • Maximale promotie en marketing
 • Maximale kwaliteit
 • Maximale groeipotentie
 • Maximale professionaliteit


RE/MAX als bedrijfseconomisch systeem

Een franchisenemer bij RE/MAX wordt eigenaar van een licentie waarmee hij/zij een RE/MAX kantoor in de makelaardij / financiële dienstverlening start.

Ieder RE/MAX kantoor wordt onafhankelijk beheerd en geleid door de franchisenemer.

De hoofdtaak van een franchisenemer is het werven en selecteren van makelaars/financiële adviseurs. Deze laatste zijn zelfstandige ondernemers (geen loondienst) en gaan een relatie aan met de franchisenemer (de eigenaar van een RE/MAX kantoor) d.m.v. een overeenkomst.

De franchisenemer ontvangt van elke makelaar/financiële adviseur een maandelijkse bijdrage die ervoor zorgt dat bij een bepaald aantal makelaars/financiële adviseurs, het bedrijfsrisico van de franchisenemer is gedekt. De franchisenemer beslist zelf wat de hoogte is van dat bedrag en weet dus hoeveel makelaars/financiële adviseurs hij/zij moet aantrekken (werven) om een break-even resultaat te bereiken.

Tevens ontvangt de franchisenemer een vergoeding voor zijn/haar activiteiten als manager en risiconemer in de vorm van een maandelijkse management fee, alsook een afdracht van een percentage van de omzet gerealiseerd door de makelaars/financiële adviseurs.

De makelaars/financiële adviseurs van hun kant krijgen binnen het RE/MAX systeem de hoogst mogelijke vergoeding aangeboden in de branche. Door de hoogste compensatie aan te bieden bestaat de realistische mogelijkheid om top mensen aan te trekken en te behouden.

Ervaring met de makelaardijbranche en/of financiële dienstverlening is geen vereiste om franchisenemer te worden

Zoals reeds vermeld is de hoofdtaak van de franchisenemer het aantrekken van makelaars/financiële adviseurs.

Succesvolle werving wordt bepaald door:

 • De snelheid en kwaliteit van het wervingsproces
 • Het professionalisme en de inzet van de geworven makelaars/financiële adviseurs
 • Het aantal geworven makelaars
 • De management vaardigheden van de franchisenemer

U doet aan rekrutering, en daarnaast bent u een manager en een coach. De makelaars en financiële adviseurs die zich bij u aansluiten zijn professionals in hun eigen vakgebied. Zij werken samen met u en niet voor u. U neemt zorg voor de infrastructuur waarin zij op optimale wijze hun activiteiten kunnen uitvoeren. Zodat zij zich voor 100% kunnen toeleggen op de activiteiten waarin zij uitblinken, namelijk het leveren van vastgoed- of financieel advies, en zich kunnen concentreren op de klant die centraal staat.

Het bieden van een inspirerende en ondersteunende omgeving vertaalt zich ook voor een gedeelte naar uw persoonlijke vaardigheden als manager, gesprekspartner, coach en boegbeeld van het RE/MAX kantoor.

Een RE/MAX kantoor heeft een intrinsieke waarde. Uw succes is ons succes en ons succes is uw succes.

Als franchisenemer bent u eigenaar van een RE/MAX kantoor en maakt u deel uit van een steeds groeiende internationale en succesvolle organisatie.

U bouwt een winstgevende onderneming op die enorme goodwill oplevert. Uw RE/MAX kantoor heeft een stijgende verkoopwaarde, in lijn met uw persoonlijk succes, en het continue succes van RE/MAX wereldwijd.

Ons succes is uw succes, en uw succes is ons succes.

Het aantal kantoren dat zich nieuw aansluit bij RE/MAX wereldwijd groeit elke dag. Meer kantoren vertaalt zich naar een meerwaarde voor uw eigen RE/MAX kantoor. Dit is de kracht van het deel uitmaken van een franchise organisatie die succesvol is in tegenstelling tot het beheren en in eigendom houden van een eigen zaak met een individuele naam die op zichzelf staat. U profiteert op directe en indirecte wijze van het succes van de organisatie en dit is te kwantificeren in de verkoopwaarde van uw kantoor, uw investering.

Investeren in een RE/MAX kantoor, is investeren in de toekomst!

Vrijheid van handelen in de meest ruime zin.

Het RE/MAX concept is uniek in vele opzichten, het is een franchiseconcept maar het is evens een "vrijheidsconcept". U als ondernemer wilt natuurlijk de vrijheid om te handelen naar eigen inzicht, en terecht!

U hebt als franchisenemer de totale vrijheid om alle beslissingen aan te gaan die u als zelfstandig ondernemer nodig of wenselijk acht.

Binnen het RE/MAX systeem worden u, met uitzondering van de huisstijl (Trademark and Graphic Standards) en onze ethische code, geen regels opgelegd. U kiest zelf hoe u uw kantoor inricht en hoe u uw activiteiten gaat organiseren.

Individualiteit en vrijheid van handelen is kenmerkend voor RE/MAX en past totaal in het kader van klantgerichte dienstverlening. De makelaardij en/of financiële dienstverlening is een dienstverlenende en klantgerichte activiteit.

De klant kiest tenslotte voor u als persoon. Het is juist deze individualiteit die ervoor zorgt dat RE/MAX meer onroerende zaken verkoopt dan wie dan ook.

Tijd voor actie!

Nu denkt u natuurlijk, wat nu? Laat ons weten dat u interesse hebt of graag wat meer informatie wilt hebben over het RE/MAX Franchiseconcept.

RE/MAX Suriname
Henck Arronstraat 102
Paramaribo, Suriname
Tel.: +597 475577
Email: info@remax.sr

Snel zoeken

Uw aanmelding kan niet worden opgeslagen. Probeer opnieuw.
Bedankt voor uw aanmelding.

Registreer voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.