€ 300.000

Zwartebondstraat # 116 - Reeberg project

€ 300.000

Zwartebondstraat # 116 - Reeberg project

Specificaties

  Vraagprijs: € 300.000   District: Para
  Omgeving: Para   Slaapkamers: 3
  Badkamers: 1   Toiletten: 1
  Beschikbaarheid: Per direct   Perceelgrootte: 25.818 m²
  Woonoppervlakte: 175 m²   Titel: Grondhuur

Loopt u met de gedachte rond om uw hobby, werk en rust te combineren? Of wilt u gewoon in een rustige en natuurrijke omgeving wonen? Of wilt u misschien gewoon beginnen met een eigen boerderij? Dan is dit uw kans!

Gelegen aan de Zwartebondstraat nummer 116 te Reeberg, staat deze prachtige uitdaging vol potentie op u te wachten ......

Op het perceel staat er een ruime 3-slaapkamer woning met een voor balkon, een ruime keuken, eet- en woonkamer en een ruime, goed afgesloten garage. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioners en de woning heeft ook een koud en warm waterinstallatie. Het huis is volledig beveiligd middels dievenijzer. De woning is goed onderhouden.

Verder staat er op het perceel een paardenstal, die is ingedeeld in zes (6) ruime hokken. Ook zijn er drie (3) grote kippenhokken aanwezig met water- en lichtinstallatie. Er is genoeg opslagruimte voor het opbergen van uw tuin- en werkgereedschappen en voer.

Op het perceel staat er ook een grote paarden renbaan en een paardenbad. Volledig aangelegd en klaar voor gebruiken. Om de paarden constant van vers gras te voorzien, is er tevens een grasaanplant; belangrijk vooral in de droge tijd.

Het perceel is volledig omrasterd met walaba palen en prikkeldraad. Zelfs bij zware regenval loopt het perceel niet onder water, vanwege het goed afwateringssysteem. De bodem van de grond bestaat overwegend uit schuurzand. Het perceel is helemaal oprijbaar, dus u kunt vrij rond rijden.


Lijkt dit iets voor u? Maakt u dan vandaag nog contact!


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Paul Zammet
E  paulzammet@remax.sr
M  +597 8566486
T  +597 475577 - 474488
Direct contact via Whatsapp Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn jr
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

63.802 Facebook fans!
Deel op Social Media


Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.