Kwattaweg # 183 C+D

€ 375.000Specificaties

Vraagprijs: € 375.000 District: Paramaribo
Omgeving: Kwatta en omgeving Slaapkamers: 9
Badkamers: 5 Beschikbaarheid: In overleg
Perceelgrootte: 938 m² Woonoppervlakte: 700 m²
Titel: Eigendom

Dit is een spectaculaire aanbieding! Anders kunnen we het niet noemen. Bij deze aanbieding gaat het om 2 (twee) woonhuizen op 1 (één) perceel compleet met eigen weg, tegenover de Boerbuitenweg Kwatta. Op 5 (vijf) minuten rijden van het bruisende stadscentrum van Paramaribo. Met alles dat wonen tot een genot maakt binnen handbereik. Zoals de diverse supermarkten, kledingzaken, groentezaken, de slager, de bakker, de apotheek, het ziekenhuis maar ook het politiebureau en niet te vergeten de diverse eetgelegenheden.

Deze woningen zijn zeer ruim, modern, comfortabel en volledig beveiligd. Beide huizen bestaan uit 3 woonlagen. Waarbij de ene beschikt over een kelder en de andere over een dakterras. Dat lijkt wel op een droomsituatie toch? We praten over een totaal van 9 (negen) slaapkamers, waarbij enkele slaapkamers beschikken over hun eigen balkon, met verder nog een totaal van 5 (vijf) maal bad en toilet. Er is voldoende parkeergelegenheid. Deze aanbieding is voor investeerders een unieke kans, daarbij denken wij aan ouders met een groot gezin die hun kinderen dichtbij willen hebben. Maar als je kan wonen en werken op 1 (één) plek, dan is dit de gelegenheid om deze droom te verwezelijken.

Voor meer informatie en natuurlijk antwoord op al uw vragen en voor de onvermijdelijke bezichtiging maakt u contact met de makelaar.In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Uw aanmelding kan niet worden opgeslagen. Probeer opnieuw.
Bedankt voor uw aanmelding.

Registreer voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

57.161 Facebook fans!
Deel op Social Media