Javaweg perc. # 199

€ 165.000Specificaties

Vraagprijs: € 165.000 District: Wanica
Omgeving: Lelydorp en omgeving Slaapkamers: 3
Badkamers: 2 Beschikbaarheid: per direct
Perceelgrootte: 14.000 m² Woonoppervlakte: 275 m²
Titel: Grondhuur

Wanneer een huis te koop wordt aangeboden, dan moeten alle bijzonderheden worden belicht.  De bijzonderheden van dit woonhuis aan de Javaweg perceel 199 zijn in 1 (een) woord te beschrijven en wel: ruim. En dat geldt echt voor alles: het voorterras, het zijterras, de woonkamer, de keuken, de bad en toilet ruimten, de slaapkamers, de tuin, en ja, zelfs het uitzicht aan de voorkant en achterkant en de zijkant van het huis zijn ruim en open.En krijgt de heerlijke Surinaamse wind alle gelegenheid om alles te verfrissen en af te koelen. Deze goed onderhouden volledig betegelde woning, bevat 1 master bedroom met eigen bad en toilet ruimte(deze moet nog ingericht worden) de twee andere kamer gebruiken het algemeen bad en toilet. 

En als het werken in de landbouw en veeteelt voor u nog steeds een uitdaging is, dan is deze 1.4 ha. beschikbare en volledig bruikbare landbouwgrond, voor u de oplossing. Daarbij wordt het investeren en werken in de landbouw en de veeteelt dus ook een stuk makkelijker. Er staan op het erf verschillende vruchtbomen zoals manja, birambie, pommerak, knippa, zuurzak, zuur oranje en pompelmoes, manderijn en pon pon. Er is eveneens een kippen ren, een koeienstal en een visgat. Aan de overkant van het perceel is de Staats boederij.

Spreekt deze boerderij u aan; maak dan contact met de makelaar.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Uw aanmelding kan niet worden opgeslagen. Probeer opnieuw.
Bedankt voor uw aanmelding.

Registreer voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

57.629 Facebook fans!
Deel op Social Media