Boekoestraat # 47

€ 95.000Specificaties

Vraagprijs: € 95.000 District: Paramaribo
Omgeving: Uitvlugt & omgeving Slaapkamers: 3
Badkamers: 1 Beschikbaarheid: Per direct
Perceelgrootte: 354 m² Woonoppervlakte: 120 m²

Wonen in een typische Surinaamse woning, ja u heeft uw keus eindelijk gevonden!

Net binnen, in perfecte conditie het model Carioca Bruynzeel woning nu binnen handbereik. Strategisch gelegen nabij de Tweede Rijweg en de Mr. Jaggernath Lachmonstraat ligt dit juweeltje. 
Verder heeft u in uw omgeving de Anton de Kom Universiteit, de Hermitage Mall, TBL Cinemas en een aantal sportscholen. Niet te vergeten zijn de heerlijke eetgelegenheden zoals restaurant Garden of Eden, Sarina en Jawa die op 5 min rijafstand van uw droomwoning liggen.

Deze woning biedt u rust, veiligheid en een weelderige tuin, alles wat u graag terugziet bij het kopen van uw thuis. Dit mede doordat deze woning onlangs geheel gerenoveerd is en in uitstekende staat van onderhoud verkeert. U komt dus in een opgemaakt bedje!

Deze rustieke woonwijk zal u veel rust bieden, aangezien er in de straat uitsluitend bestemmingsverkeer is. Er zijn overal verharde wegen.
Door de hoge bouwstijl en de vele ramen in deze woning, waait er nagenoeg voortdurend een verfrissende wind door alle vertrekken.
U zult gedurende het regenseizoen geen wateroverlast ondervinden; de afwatering in deze buurt is optimaal. In de droge tijd zult u geen last hebben van opwaaiend stof omdat u 'hoog woont'. Het prachtige balkon biedt u een mooi weids uitzicht.

De indeling

De begane grond biedt u de gelegenheid om heerlijk te loungen of van uw hangmat te genieten omringd door een zeer rustgevende tuin die met veel liefde en zorg is aangelegd en onderhouden. Tevens heeft u op de begane grond een ruim washok met opslagcapaciteit. Als u verder het erf opwandelt treft u een ruim berghok aan waar u eventueel uw fietsen, BBQ set of tuinmeubilair in kwijt kan. 

Zodra u de prachtige authentieke houten trap beklimt komt u in een adembenemend plaatje terecht. Het balkon, de woonkamer en de keuken zijn op een unieke manier omgetoverd in een open concept met de originele houtenvloer, die de gehele bovenverdieping behelst.  De keuken heeft een houten keukenblad als “statement piece”, een blad dat je niet kan nalaten te bewonderen en aan te raken. Loopt u de woonkamer voorbij, komt u terecht in een fris ogende hal die de 3 slaapkamers en een uitnodigend bad en toilet met elkaar verbindt. 

En natuurlijk stopt het niet hier…. Ik kan u ook nog vertellen dat deze woning een ruime vliering bezit wat u dan ook meer opslagruimte biedt!

Uw toekomstige woning heeft een woonoppervlak van ca. 120 m2 met een erf van ongeveer 354 m2. Verder biedt dit erf u nog de mogelijkheden om uw eigen groentetuin verder uit te breiden want de basis is al voor u aangelegd. 

Deze prachtige Bruynzeel woning is een werkelijk paradijs in Paramaribo! Ik hoor graag van u wanneer u deze woning wenst te bezichtigen.

 

 

 


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Safyra Duurham
E  safyraduurham@remax.sr
M  +597 8160635
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*

/ /
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media