Ingipipaweg

€ 245.000Specificaties

Vraagprijs: € 245.000 District: Paramaribo
Omgeving: Kwatta en omgeving Slaapkamers: 2
Badkamers: 1 Beschikbaarheid: In overleg
Perceelgrootte: 39.139 m² Woonoppervlakte: 130 m²

Aan de Ingipipaweg, een zijstraat van de Henry Fernandesweg, staat deze woning. Een stenen laagbouwwoning waarvan u na een opknapbeurt er een hele leuke woning naar uw eigen smaak van kan maken. De woning heeft een woonkamer annex keuken, twee slaapkamers, 1x bad en toilet, een garage en een voorterras. De nutsvoorzieningen zijn reeds aanwezig. Het heeft een pracht van een perceel met een oppervlakte van 3.9139 ha en is ingepolderd aan weerszijden. Ideaal om te planten of er een hele leuke tuin van te maken met diverse planten, bloemen en bomen. Het staat in een rustige omgeving en langs de hoofdweg zijn er diverse supermarkten, winkels en ook een servicestation.

Wilt u genieten van de rust en toch niet te ver wonen, aarzelt u dan niet en belt u vandaag nog om de mogelijkheden te bespreken.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*

/ /
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media