€ 164.000

Woning met zwembad aan de Chopinstraat # 27

€ 164.000

Woning met zwembad aan de Chopinstraat # 27

Specificaties

  Vraagprijs: € 164.000   District: Paramaribo
  Omgeving: Paramaribo Noord en omgeving   Slaapkamers: 4
  Badkamers: 2   Beschikbaarheid: in overleg
  Perceelgrootte: 375 m²   Woonoppervlakte: 300 m²
  Titel: Eigendom

Deze leuke sfeervolle Bruynzeel woning, met authentieke details, staat in één van de gezelligste wijken in Paramaribo Noord. De Chopinstraat is verbonden met de welbekende Gomperstraat en ligt slechts enkele minuten van het bruisend stadscentrum. In de directe omgeving bevinden zich diverse scholen, sportscholen, bankinstellingen, goed gesorteerde supermarkten en andere winkelcentra. Kortom, u komt dus niets tekort in deze buurt. 

Bij het betreden van het terrein wordt u “verwelkomd” door de tropische en vrolijk ogende tuin, welke aanvoelt als een warme omhelzing van die favoriete tante die u in geen jaren gezien heeft! Vooral op de warme dagen kunt u een heerlijke duik nemen in het zwembad en lekker afkoelen in uw eigen oase.

Op de begane grond bevinden zich een ruimte voor kantoor, een ruime berging en een appartement met 1 slaapkamer, bad-toilet en een keuken. Deze ruimte zou dus ook als praktijkruimte ingericht kunnen worden voor bijvoorbeeld een salon.

Via de buitentrap betreedt u de verdieping en komt u meteen bij het balkon, voorzien van een immense overkapping waardoor u naar hartenlust kunt genieten van de koele bries op vrijwel elk moment van de dag. De woonkamer is sfeervol ingericht en afgewerkt met een lambrisering van tropisch hardhout. De houten vloerdelen geven het geheel een robuust karakter en vloeien voort in 3 slaapkamers en de keuken. Het bad en toilet worden afgescheiden middels een dubbele cowboydeur.

Deze woning is vooral geschikt voor een gezin dat van de voordelen van een leuke, rustige omgeving wilt genieten, maar ook uitermate geschikt als kantoor/annex woon- of praktijkruimte.
 

Heeft u interesse in deze woning? Neem gauw contact op met Priscilla Kambel op het telefoonnummer +597 8564131 (Whatsapp/ Mobiel).


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Bekijk de YouTube video
Meer informatie?

Priscilla Kambel
E  priscillakambel@remax.sr
M  +597 8564131
T  +597 475577 - 474488
Direct contact via Whatsapp Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn jr
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

58.223 Facebook fans!
Deel op Social Media


Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.