De Craneweg / 3e zijstraat

€ 400 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: € 400 District: Wanica
Omgeving: Lelydorp en omgeving Slaapkamers: 4
Badkamers: 1 Beschikbaarheid: per direct
Perceelgrootte: Woonoppervlakte: 200 m²
Gemeubileerd: Ongemeubileerd

Wonen op loopafstand van het centrum is super. Met alles wat je nodig hebt zoals de markt, supermarkten, de banken, scholen op verschillende niveaus, de politie, het medisch centrum en niet te vergeten de vele bussen die het centrum van Lelydorp verbinden met het centrum van Paramaribo. Geweldig toch? Dit is allemaal mogelijk met deze gedeeltelijk gemeubileerde woning, die staat in de derde zijstraat van De Craneweg. Deze zijstraat is geasfalteerd, dus dat rijdt en loopt makkelijk en daar heeft u absoluut niet zoveel last van opwaaiend stof en zand.

De volledig met dievenijzer beveiligde woning omvat 4 (vier) slaapkamers; 2 daarvan zijn voorzien van air conditioner. Het huis beschikt over 1(één) bad- en toiletruimte. In de garage passen 2 (twee) auto’s. Deze vrijstaande woning staat op een ruim volledig omrasterd perceel.

Geïnteresseerd? Maakt u dan contact met de makelaar om een bezichtiging af te spreken.


Bijzonderheden

* De woning kan ook gemeubileerd gehuurd worden voor de huurprijs van EUR 500,=


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*

/ /
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media