Van Drimmelenlaan # 26

$ 2,000 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: $ 2,000 District: Paramaribo
Omgeving: Uitvlugt & omgeving Slaapkamers: 3
Badkamers: 2 Beschikbaarheid: per direct
Perceelgrootte: Woonoppervlakte: 225 m²
Gemeubileerd: Gemeubileerd

Comfortabel maar stijlvol maar ook zeer eigentijds en huiselijk zijn de woorden die bij deze woning in u zullen op komen en dat al bij het betreden van deze woning, want de patio of anders gezegd het voor terras is prachtig betegeld en half overdekt en voorzien van sfeervolle beplanting en meubels. De woning zelf is het neusje van de zalm, met een modern open woonconcept, met moderne badkamers, en het deugdelijk en stijlvol meubilair schiet u dus echt in de roos. Met de vele extra’s zoals de airconditioning, warm water, de garage met rolpoort, de ingebouwde kasten en de wasmachine en wasdroger om maar enkele te noemen weet u zich verzekerd van optimaal woongenot.

En als u dan ook nog in overweging neemt dat deze woning staat in het hartje van de woonwijk Uitvlucht en heel dicht bij de Brokopondolaan, met de slager, de groenteboer, de vele supermarkten en ook de vele restaurants en kledingzaken in de buurt dan zal u niet langer twijfelen en zo snel als mogelijk een bezichtiging aan vragen bij de makelaar.


Bijzonderheden

* Slaapkamers allen voorzien van airco's
* Garage voor 2 auto's


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen
Uw aanmelding kan niet worden opgeslagen. Probeer opnieuw.
Bedankt voor uw aanmelding.

Registreer voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

57.161 Facebook fans!
Deel op Social Media