Soepgroenteweg # 12

€ 800 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: € 800 District: Paramaribo
Omgeving: Kwatta en omgeving Slaapkamers: 5
Badkamers: 2 Beschikbaarheid: per direct
Woonoppervlakte: 200 m² Gemeubileerd: Ongemeubileerd

Deze mooie woning bevindt zich op Kwatta, in Paramaribo, de hoofdstad van Suriname. De woning is voorzien van 5 slaapkamers en heeft een ruime indeling. Voor uw gemak is de woning voorzien van 220V aansluitingen,Wifi aansluiting, telefoon aansluiting, warmwater, ruime parkeer gelegenheid, gasfornuis met oven en afzuiging, televisie en een ligbad. Het gaat om een zeer veilige buurt en de woning is beveiligd met anti-inbraak ijzerwerk. U kunt genieten van de tuin op het ruim voor balkon, die bijdraagt aan een hoog leefgenot. 

In de directe omgeving bevinden zich o.a. supermarkten, een huisarts om de hoek, apotheken, het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en banken (De Surinaamsche Bank en Royal Bank). Het betreft een rustige, zeer kindvriendelijke woonwijk zonder rondrazend verkeer. U heeft hier rust en comfort, terwijl de drie grote winkelcentra, inclusief het winkelcentrum in het hart van Paramaribo, allemaal op slechts ca. 20 minuten rijden verwijderd zijn. In het aangrenzende Paramaribo-Zuid zijn alle denkbare faciliteiten ter beschikking, van banken en nutsbedrijven, tot aan scholen op elk niveau, markten, winkels, sportgelegenheden en entertainment.

Bent u geïnteresseerd maak dan contact met de makelaar.


Bijzonderheden

De prijs is exclusief nutsvoorzieningen. 


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gaby Treurniet
E  gabytreurniet@remax.sr
M  +597 8229933
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*

/ /
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media