Magnesiumstraat # 52E

$ 3,200 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: $ 3,200 District: Paramaribo
Omgeving: Paramaribo Zuid en omgeving Slaapkamers: 2
Badkamers: 2.5 Beschikbaarheid: 01 maart 2020
Perceelgrootte: 1.000 m² Woonoppervlakte: 300 m²
Gemeubileerd: Gemeubileerd

Lux wonen in een gated community ….

Wie hier woont kiest bewust voor veiligheid, rust, modern en toch tropisch. Super dichtbij van top supermarkten, de Hermitage mall, sportscholen maar ook vele heerlijke restaurant. En ja de binnen stad is binnen 20 minuten te bereiken. Deze woning is gebouwd met aandacht en in perfectie afgewerkt. De indeling van deze woning geeft een gevoel van licht, ruimte en vooral open.

De indeling
Zodra u de woning via de voordeur betreedt, kunt u in een oogopslag genieten van de aanblik van het ruime lounge terras met “dining area” en aangrenzend een riant terras. Links van u ziet u dan de stijlvolle, moderne keuken. Deze keuken wordt gesierd door een prachtig eiland.

De “dining area” overziet niet alleen de keuken, maar ook de woonkamer, Indien u meer ruimte wenst en met uw gasten van een heerlijke maaltijd wilt genieten, kunt u de harmonicadeuren uitvouwen en het geheel tot een open gezellig vertrek maken!

De Slaapvertrekken
Deze woning heeft 2 master bedrooms. De grootste master bedroom heeft een riante walk-inn en een zeer uitnodigende ruime badkamer. De andere master bedroom heeft een ingebouwde kast.

Overige vertrekken
Verder biedt deze riante woning u een wasruimte, waar u fluitend de was zult doen. Ook qua opbergruimte geen gebrek, de gang is voorzien van ingebouwde kasten, die u naar eigen inzicht kunt indelen. In de garage van deze woning is er ook voldoende ruimte om spullen op te bergen.

Zoals u het leest, is dit huis voorzien van alles om u gemak, rust en veiligheid te bieden. Er is tot in details hierover nagedacht en daarom is een automatische generator feilloos aangesloten op deze woning. U zult van stroomonderbrekingen geen last hebben. Dat is pas gemak!

Natuurlijk kunt u deze woning ook in persoon bekijken, belt u gauw voor een bezichtigingsafspraak!


Bijzonderheden

·       Modern communicatiesysteem voor de gated community
·       Guard service
·       Yard maintenance
·       Alarmsysteem
·       Fully airconditioned
.       LED lighting whole house
.       Stand-alone generator
·       Automatische garagedeur
·       110-220v stroomvoorziening
·       Warm watervoorziening
·       Privé vuilophaaldienst


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Safyra Duurham
E  safyraduurham@remax.sr
M  +597 8160635
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar
Sascha van Leeuwaarde
E  saschavanleeuwaarde@ remax.srsaschavanleeuwaarde@remax.sr
M  +597 8211311
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen
Uw aanmelding kan niet worden opgeslagen. Probeer opnieuw.
Bedankt voor uw aanmelding.

Registreer voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

57.504 Facebook fans!
Deel op Social Media