Hoek Advocaatstraat - Anton Dragtenweg

$ 2,000 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: $ 2,000 District: Paramaribo
Omgeving: Paramaribo-Noord en omgeving Slaapkamers: 3
Badkamers: 3.5 Beschikbaarheid: per direct
Perceelgrootte: 1.200 m² Woonoppervlakte: 320 m²
Gemeubileerd: Gemeubileerd

Luxe, veilig, ruim, centraal gelegen, volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. Bent u op zoek naar een bijzondere huurwoning en stelt u hoge eisen aan uw woning, omgeving, veiligheid en privacy? Dan is deze fantastische woning gelegen op de hoek Advocaatstraat - Anton Dragtenweg de ideale keuze. Deze luxe woning is gelegen op één van de meeste gewilde locaties van Paramaribo. Dicht bij het centrum biedt deze woning een oase van rust, luxe en privacy. Omdat de woning bovendien dicht aan de rivier ligt, zorgt een constante bries voor een aangename verkoeling.

Deze bijzondere woning is gebouwd en ingericht volgens de Feng Shui filosofie waarin evenwicht en rust centraal staan. Dit huis biedt haar bewoners dus een unieke woonbeleving.

De woning (bouwjaar 2012) beschikt over 3 slaapkamers waarvan 1 ruime master. Er zijn bovendien 3 badkamers met eigen toilet en 1 apart toilet met een aparte douch Ook is er 1 multifunctionele ruimte met eigen entree ( op de foto afgebeeld als beauty salon). Ideaal als praktijk of als kantoorruimte. De keuken is ruim van opzet, modern en van alle moderne apparatuur voorzien.

De inrichting van alle kamers straalt moderne klasse uit en heeft daardoor een aangename uitstraling. U voelt zich direct thuis in deze bijzondere woning.

Hoewel de woning is gelegen in een veilige buurt beschikt het over een modern elektronische alarm beveiliging op de omrastering en in de woning met een camerasysteem. Vanzelfsprekend zijn alle kamers voorzien van airconditioning. De garage biedt ruimte voor 1 wagen.

In de directe omgeving van de woning is de Amerikaanse Ambassade. Ook vindt u leuke winkels, supermarkten en een sportcentrum allemaal op loopafstand van de woning.

Met een woonoppervlakte van maar liefst 320 m biedt deze woning veel ruimte die efficiënt  en modern is ingericht. Het perceel beslaat bovendien maar liefst 1200m2 dus ook buiten de woning geniet u van rust en ruimte.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Yasser Riedewald
E  yriedewald@remax.sr
M  +597 8100777
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*

/ /
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media