on request

Eduardstraat # 24

on request

Eduardstraat # 24

Specificaties

  Vraagprijs: on request   District: Paramaribo
  Omgeving: Paramaribo Zuid en omgeving   Beschikbaarheid: Per direct
  Perceelgrootte: 1.355 m²   Bouwoppervlakte: 470 m²

In een heel rustige zijstraat van de Kwattaweg, staat dit prachtig huis. Alles wat u maar wenst is in de directe omgeving te vinden, z.a. supermarkten, restaurants, scholen, bouwmateriaal zaken, benzinestations, enz. Ook zijn er voldoende uitvalswegen, zodat u niet altijd in de drukte van de Kwattaweg hoeft te zitten.

De bovenwoning betreedt u via de voor- of zijtrap. De voortrap brengt u naar het balkon en vervolgens in de woonkamer. Via de zijtrap heeft u direct toegang tot de keuken. Vanuit de eethoek komt u in de hal en gaat u richting bad-toilet en de slaapkamers; waarvan 1 een master bedroom is met eigen bad-toilet. Verder zijn er 3 slaapkamers die een bad-toilet delen. Er is ook een werk-hobby hoek aanwezig.

Het huis heeft een groot balkon waar u in alle rust kunt bijkomen van een drukke werkdag of gewoon genieten van de heerlijke koele wind. Op het ruime erf is er voldoende schaduw door de aanwezige vruchtbomen, dus ook heel geschikt voor een gezin met kinderen.

Op de begane grond is er een compleet appartement aanwezig, dat eventueel ook als kantoor kan functioneren; heel geschikt voor iemand die van huis uit wilt werken. Er is verder een bergruimte en een was- en werkruimte.

De ruime garage biedt parkeergelegenheid voor 4 auto's.


Wilt u graag een bezichtiging en/of meer informatie? Dan neemt u contact op met de makelaar Arvin Tjin A Kiet op het nummer +597 8660069 (mobiel tevens WhatsApp)

Bijzonderheden

* Eigendomsperceel
* Perceelgrootte: 1.355,90 m²
* Woonoppervlakte: 470 m²
* Warm water installatie
* Telefoonaansluiting
* Stroomvoorziening 110 - 220V
* Gasgeiser
* Hydrofoor + water tanks
* 3 airco’s, plus aanwezige voorziening voor het plaatsen van meerdereIn een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Bekijk de virtual tourMeer informatie?

Arvin Tjin A Kiet
E  arvintjinakiet@remax.sr
M  +597 8660069
T  +597 475577 - 474488
Direct contact via Whatsapp Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn jr
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

63.802 Facebook fans!
Deel op Social Media


Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.