€ 750.000

Previenlaan # 78 - Thermen Hermitage

€ 750.000

Previenlaan # 78 - Thermen Hermitage

Specificaties

  Vraagprijs: € 750.000   District: Paramaribo
  Omgeving: Paramaribo Zuid en omgeving   Beschikbaarheid: Per direct
  Perceelgrootte: 1.302 m²   Bouwoppervlakte: 863 m²

Met trots bieden wij te koop aan een exclusief wellness centrum op een top locatie voorzien van alle faciliteiten voor uw toekomstige klanten die in alle luxe, comfort en rust willen genieten van alles dat dit paradijs aan liefhebbers te bieden heeft.

Het Thermen Hermitage wellness centrum staat aan de Previenlaan dicht bij de Hermitage Mall. Dit centrum bestaat aan de rechterzijde uit 5 verschillende units van verschillend formaat te weten een kapsalon, massage salon, een unit voor de pedicure behandelingen, een unit waar men terecht kan voor Aquamassage, een schoonheidssalon en een bergruimte. Aan de linkerzijde is er een overdekt zwembad compleet met bad en toiletruimten, kleedhokken, een bar en keuken. Daar vinden we ook de sauna en het zeer bekende Turks bad. Het middenschip bestaat uit een grote ontvangst hal met receptiebalie en het kantoor. En daarboven is er een ruime gym die beschikt over een eigen bad en toilet ruimte.

Dit centrum kan in zijn geheel compleet met de inboedel worden overgenomen met uitzondering van de inboedel van de gym en de Aqua massage unit die aan derden is verhuurd. Vermeldingswaard is dat deze huurcontracten ook ter overname worden aangeboden.

Spreekt dit object u aan? Maak dan contact met de makelaar.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577 - 474488
Direct contact via Whatsapp Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn jr
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

58.223 Facebook fans!
Deel op Social Media


Mis het niet

Ontvang de nieuwste aanbiedingen, vastgoed nieuws en inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het alstublieft opnieuw.
Uw abonnement is geslaagd.