Keizerstraat

€ 1.000 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: € 1.000 District: Paramaribo
Omgeving: Centrum en omgeving Beschikbaarheid: Per direkt
Perceelgrootte: 2.000 m² Bouwoppervlakte: 280 m²

Centraal Gelegen Kantoor- winkel Pand Met Woongelegenheid.

Het pand heeft een totale grootte van ±280m2 en is zeer goed onderhouden. Het is via de Wanicastraat en de Keizerstraat te bereiken.

Woongedeelte
Het huis van ±150m2  heeft een open keuken - woonkamer,  3 ruime slaapkamers waarvan 1 de masterbedroom is met eigen douche en toilet. De overige twee slaapkamers delen samen een douche, ligbad en toilet. Verder  is er een extra ruime kamer dat gebruikt kan worden als de strijkkamer. Verder een balkon voorin en een ruim achterterras met eigen ingang. Het huis is te betreden via 3 ingangen te weten; de voordeur, achterdeur en zijdeur.  Het hele huis is voorzien van moderne schuiframen. En ijzeren poorten bij de ingangen.
*Kan appart verhuurd worden voor €500,--

Kantoor/winkelruimte
Beneden pand is ruim ±130m2 groot en kan dienen als winkel of kantoor pand. Het pand is voorzien van goede verlichting, airconditioning, toilet en een nooduitgang is aanwezig. Verder is er een elektrische roldeur om de ruimte goed af te sluiten. 
*Kan appart verhuurd worden voor €500,--

Er is voldoende parkeer gelegenheid.

Byzonderheden:
Exclusief nuts
110/220V Electra
Airconditioning
Kan apart verhuurd worden elk  €500,--

Geïnteresseerden kunnen ons vrijblijvend bellen om de mogelijkheden te bespreken.
In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Yasser Riedewald
E  yriedewald@remax.sr
M  +597 8100777
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*

/ /
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media