€ 115.000

Arthur Hermelijnstraat # 36

€ 115.000

Arthur Hermelijnstraat # 36

Property details

  Price: € 115.000   District: Paramaribo
  Neighbourhood: Paramaribo North and surrounding area   Bedrooms: 4
  Bathrooms: 2   Toilets: 3
  Available: Immediately   Lot size: 8,611 sq ft
  Living space: 2,852 sq ft   Title: Private ownership

Deze centraal gelegen woning, die u zou kunnen uitbouwen naar eigen inzicht staat aan de Arthur E. Hermelijnstraat nr. 36. Veiligheid, frisse wind en rust.

De tuin:
Het perceel heeft een grootte van maar liefst 800 m2. De vruchtbare bodem zorgt ervoor, dat u optimaal gebruik ervan kunt maken om te tuinieren. Verder kunt u ook nog gezellige bijeenkomsten organiseren voor uw gasten, zonder dat u zich druk hoeft te maken over gebrek aan ruimte. Als dat nog niet genoeg is; u kunt ook dagelijks genieten van zonsopkomst en -ondergang, het uitzicht aan de horizon wordt niet gehinderd door hoge gebouwen. 

De woning:
De woning zou aanvankelijk 3 verdiepingen tellen; het fundament en de muren zijn daar ook op berekend en gebouwd. Nu telt de woning een begane grond en eerste verdieping. U zou later ongestoord de overige verdiepingen kunnen bijbouwen als u daar behoefte aan heeft. De woning beschikt over een open garage, die parkeergelegenheid biedt voor 2 auto’s. Aan de voorzijde van de garage is er een ruimte, die eventueel als kantoorruimte gebruikt kan worden. Rondom het erf is er ook ruime parkeergelegenheid. Verder is er bij het bouwen van de woning gebruik gemaakt van Surinaams hardhout, dat op een duurzame manier verkregen is. In de keuken en woonkamer kunt u altijd genieten van de lekkere wind. De airco- aansluitingen zijn aanwezig om de woning te voorzien van volledige koeling. Er is een glasvezel kabelverbinding aanwezig, die zorgt voor heel snel internet.

De slaapkamers:
Boven is de master bedroom met badkuip, douche en toilet. Het tropische hardhout in de kamer zorgt voor een mooie ambiance. Wanneer u de schuifdeur openmaakt, komt u terecht op een mooi balkon, waar u rustig kunt genieten van de wind en de prachtige zonsopkomst rechtstreeks  vanuit uw slaapkamer; fantastisch is dat. Beneden is er een kamer met een studieruimte, die eventueel ook omgetoverd kan worden tot een logeerkamer of tot derde slaapkamer. Verder is er een studio, die gebruikt kan worden voor opslag, als studiekamer of als vierde slaapkamer. Tal van opties dus.

Wilt u de woning bezichtigen? Neemt u gerust contact op met David van Leeuwaarde op het nummer +597 8674824 (tevens WhatsApp). U kunt ook een mail sturen naar davidvanleeuwaarde@remax.sr

Particularities

* De woning is fully airconditioned
* Fundament voor 3 verdiepingenIn an international environment like Suriname, objects are listed in various currencies. For your convenience, you are able to adjust the currency in which the objects' listing price is shown. In case the currency displayed differs from the currency the object was listed in, the listing price may seem to change on a daily basis. No rights may be derived from these recalculated numbers. This specific object is listed in EUR

More information?

David van Leeuwaarde
E  davidvanleeuwaarde@ remax.srdavidvanleeuwaarde@remax.sr
M  +597 8674824
P  +597 475577 - 474488
Direct contact via Whatsapp Show all objects of this agent Request information

Assistance with your mortgage calculation

Currency
Mortgage amount
Interest %
Term yr(s)
Down payment    %

This gives you an impression of your mortgage application at the bank

61.445 Facebook fans!
Deel op Social Media


Don't miss out

Get the latest listings, property news and insights delivered right to your inbox.

Your subscription can not be processed, please try again.
Your subscription is successful.