Hendrikstraat # 113 hoek Ramsaroepsinglaan

€ 750 / mo.Property details

Price: € 750 District: Paramaribo
Neighbourhood: Uitvlugt & surrounding area Bedrooms: 4
Bathrooms: 2 Available: per 01 March 2020
Lot size: 10,764 sq ft Living space: 3,229 sq ft
Furnished: Unfurnished

Op de hoek van de Hendrikstraat en de Ramsaroepsinglaan, staat deze leuke, solide, stenen hoogbouw woning te huur. Het terrein heeft een oppervlakte van 1.000 m2 en de woning is ca. 300 m2.

Op de begane grond is er een berghok, waar o.a. de hydrofoor en boiler zitten, hier zou ook de wasmachine in kunnen.  Aan de linkerzijde van de begane grond is de ruime keuken met ingebouwde kasten en een hal die voorzien is van een trap die ons naar boven leidt. Op de boven verdieping is er een gang waar aan linker- en rechterzijde de slaapkamers zich bevinden, één daarvan is de master bedroom. De ruime woonkamer en het grote, heerlijke balkon maken het huis compleet af. Hier grenst er tevens een trap die naar beneden leidt. Door het hele huis is er een constante koele bries doordat het huis met de windrichting is gebouwd. De garage biedt parkeergelegenheid voor 3 grote auto's. Op het goed onderhouden erf staan er vruchtbomen, mooie palmen en bloemen. Verder is het huis voorzien van een alarminstallatie en air-conditioning in 2 van de slaapkamers.

In de omgeving zijn er diverse supermarkten, winkels, scholen, en restaurants. 


U wilt bezichtigen? Bel vandaag nog voor het maken van een afspraak!


Particularities

* Hydrofoor / boiler
* 110/220V stroomaansluiting
* Airconditioning in 2 slaapkamers
* Volledig beveiligd met dievenijzer
* Terrein volledig omrasterd


In an international environment like Suriname, objects are listed in various currencies. For your convenience, you are able to adjust the currency in which the objects' listing price is shown. In case the currency displayed differs from the currency the object was listed in, the listing price may seem to change on a daily basis. No rights may be derived from these recalculated numbers. This specific object is listed in EUR

More information?

Contact us today:

Sergio van Hetten
E  sergiovanhetten@remax.sr
M  +597 8729404
P  +597 475577 - 474488
Show all objects of this agent Request information

Register for our monthly newsletter for free!

*

/ /
* required

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media