Prins Hendrikstraat # 106

€ 145.000Property details

Price: € 145.000 District: Paramaribo
Neighbourhood: Centrum and surrounding area Available: immediately
Lot size: 3,229 sq ft Size: 1,292 sq ft

In de wijk “Combe” en wel aan de Prins Hendrikstraat op nog geen 200m van de Mahonielaan bieden wij u deze gunstig gelegen 2(twee) slaapkamer woning aan. De woning is gelegen nabij scholen, de bakker, de slager, diverse supermarkten, de bushalte, uitgangsgebied Willhelminastraat en op nog geen 5(vijf) minuten rijden van de Maretraite Mall. Kortom een heerlijke, fijne plek om te wonen maar ook een uitstekende locatie om er een bedrijf op te zetten.

Het goed beveiligde pand dat beneden voorzien is van rolluiken, bestaat uit 2(twee) bouwlagen, elk bestaande uit een grote ruimte annex keuken, een bad en toilet ruimte en 1(één)kamer/. De grote ruimte boven, die voorzien is van prachtige grote ramen, is momenteel ingericht als slaapkamer en dat geeft aan dat de woning naar eigen behoeften en gerieven ingericht en ingedeeld kan worden net zoals het verhard en goed omheind erf, want ook dat biedt aan elke creatieve eigenaar diverse opties.

Het bovenstaand pand dat nu gebruikt wordt als woonhuis is oorspronkelijk een bedrijfsruimte geweest en daarvoor is dit pand natuurlijk nog steeds uitermate geschikt.

Voor meer informatie en een bezichtiging kunt u contact maken met de makelaar.


In an international environment like Suriname, objects are listed in various currencies. For your convenience, you are able to adjust the currency in which the objects' listing price is shown. In case the currency displayed differs from the currency the object was listed in, the listing price may seem to change on a daily basis. No rights may be derived from these recalculated numbers. This specific object is listed in EUR

More information?

Contact us today:

Yasser Riedewald
E  yriedewald@remax.sr
M  +597 8100777
P  +597 475577 - 474488
Show all objects of this agent
Shiromani Heilbron
E  shiromaniheilbron@ remax.srshiromaniheilbron@remax.sr
M  + 597 8557752
P  +597 475577 - 474488
Show all objects of this agent Request information

Assistance with your mortgage calculation

Currency
Mortgage amount
Interest %
Term    year(s)
Down payment    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Register for our monthly newsletter for free!

*

/ /
* required

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media