Hindilaan 23

€ 398.000Specificaties

Vraagprijs: € 398.000 District: Paramaribo
Omgeving: Uitvlugt & omgeving Beschikbaarheid: Per direkt
Perceelgrootte: 1.636 m² Bouwoppervlakte: 1.000 m²

Wilt u lucratief investeren? Dan is dit appartementencomplex een uitstekende optie voor u. Aan de Hindilaan (zijstraat van de Jagernath Lachmanstraat) staat dit appartementencompex bestaande uit; een begane grond, eerste, tweede verdieping en ruime parkeergelegenheid.

In een rustige, veilige omgeving, met vele supermarkten, scholen, goede busverbinding in de nabijheid. De indeling van het gebouw is alsvolgt:  Begane grond  : kantoorruimte; garage (voor 04 auto’s); 06 ruime (een slaapkamer) en 06 (twee    slaapkamer) appartementen met eigen ingang, keuken, bad en toilet.                                                                                                                         

Eerste verdieping : frontdesk; 02 (drie slaapkamer) appartementen met eigen terras, keuken, masterbedroom, bad/toilet en ruime zolder op de tweede verdieping.

De kamers zijn zeer ruim, waardoor u het gevoel heeft in een vrijstaande woning te vertoeven. Gebouwd uit kwaliteitsmateriaal, zoals graniettegels; fully airconditioned met warm- en koudwaterinstallatie, biedt dit compex ook vele mogelijkheden voor uitbreiding.

Maakt u spoedig een afspraak met de makelaar voor een bezichtiging; tijdens de rondleiding kunt u zich ervan overtuigen, dat deze investering alleszins lucratief is.

 

Bijzonderheden:

·         Ruime parkeergelegenheid  

·         Ruime kamers met eigen keuken, bad en toilet (ongemeubileerd)

·         Fully airconditioned

·         110-220 V (3 fase)     

·         Koud- en warmwaterinstallatie   

·         Titel van de grond: grondhuur


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Garry Waterberg
E  garrywaterberg@remax.sr
M  +597 8108665
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hypotheek berekenen

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    year(s)
Aanbetaling    %
 

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

53.854 Facebook fans!
Deel op Social Media