Mahonylaan/Wilhelminastraat

on requestSpecificaties

Vraagprijs: on request District: Paramaribo
Omgeving: Paramaribo-Noord en omgeving Beschikbaarheid: In overleg
Perceelgrootte: 1.400 m² Bouwoppervlakte: 2.135 m²

Dit prachtig pand is op loopafstand van het uitgangs centrum ( Torarica, 'T Vat, Onafhankelijkheidsplein ) En is volledig opgetrokken in steen. Het pand is gelegen op de hoek van de Mahonylaan en de Wilhelminastraat.

Het pand heeft een totale bouw oppervlakte van 2.135m2 en het terrein is 1.400m2 groot. 

De aard van het pand bevat een aantal winkel ruimtes bestaande uit de begane grond welke voorzien is van drie winkel ruimtes en in zijn totaliteit, uit zes winkel- en werk ruimtes en een woonhuis.
Op de verdiepingen zijn er ruimtes waarvan het woonhuis is voorzien van een: woonkamer/keuken, 3 slaapkamers, 2x bad/toilet  en een balkon. 

Aangrenzend aan de woning is er een open werkruimte. De tweede verdieping bestaat uit een magazijn en een werkruimte. Hier is de vloer gestort van beton.  Verder bevindt zich een ruime gym van 400m2 groot.

Belangerijk te weten is dat binnen het pand er toegang tot alle ruimtes zijn via deuren. Alle vloeren zijn gestort van beton en bewerkt met staalconstructie. 

Voor meer informatie schroomt u niet om contact met ons te maken.

Titel: Eigendom ca. 1400 m2
Bouwoppervlakte ca. 2135 m2
110/220 V Electra


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Office
E  info@remax.sr
M  +597 8115577
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hypotheek berekenen

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %
 

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.433 Facebook fans!
Deel op Social Media