J.B.S Rebostraat nr. 63

$ 1,200 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: $ 1,200 District: Paramaribo
Omgeving: Paramaribo-Noord en omgeving Beschikbaarheid: September 2016
Perceelgrootte: 1.500 m² Bouwoppervlakte: 125 m²

In het hartje van Blauwgrond bieden we dit prachtige kantoor pand aan. Het gaat voornamelijk om de boven verdieping welke voorzien is van een lobby of wachtruimte, een keuken en vijf kantoorruimtes waarvan één de conference room is. Het pand is eind Januari 2016 afgebouwd en verkeerd dus in uitstekende staat van onderhoud.

Alle voorzieningen en infrastructuur zijn aanwezig. Het pand is beschikbaar voor zowel huur als koop.

De oppervlakte van de boven verdieping is ongeveer 125m2. En het terrein is 1500m2. Hierop staat er tevens een loods welke 133m2 groot is; 7m breed, 19m diep en ±5m hoog. De loods heeft zijn eigen ingang aan de Constant Vredenstraat. De mogelijkheid om allleen de loods te huren kan voor $1000,-

Het perceel ligt dus tussen de straten, J.B.S Rebostraat en de Constant Vredenstraat en is helemaal omrasterd met 2 duim stenen.  

In deze omgeving bent u omringd door de warungs van Blauwgrond,  supermarkten en scholen, Politiestation Geyersvlijt, Telesur, Finabank, Rossignol slagerij en groente markt. Alles is lekker dichtbij van huis. 

Wenst u meer informatie, neem dan gauw kontakt op met ons!

Byzonderheden:

  • Gemeubileerd met kantoor meubels
  • 110/220V Elektra
  • Beschikbaar per 1 September 2016


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Yasser Riedewald
E  yriedewald@remax.sr
M  +597 8100777
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media