Sandrastraat # 54

$ 8,500 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: $ 8,500 District: Paramaribo
Omgeving: Uitvlugt & omgeving Beschikbaarheid: per direct
Perceelgrootte: 600 m² Bouwoppervlakte: 910 m²
Gemeubileerd: Ongemeubileerd

Zakenpand te huur

Fier, prominent en robuust oogt dit pand aan de Sandrastraat nr. 54. Dit 3 (drie) verdiepingen tellend modern zakenpand steekt prachtig uit boven de rest van de omliggende gebouwen en is zeer indrukwekkend om te zien. De begane grond bestaat uit 1 grote open ruimte die zakelijk gezien functioneel zodanig ingericht kan worden dat het kan voldoen aan de moderne eisen van bijna elke business, die je maar zou willen opnoemen. De eerste en de tweede verdieping beschikken samen over vijf appartementen. Deze 2 kamer appartementen kunnen als kantoor ruimte gebruikt worden maar ook als woonruimte voor het aanwezige personeel. En als neusje van de zalm is er een dak terras. Dit nieuwe pand beschikt over de brood nodige 110/220 volt aansluiting, een parkeerplaats, maar ook over alle andere moderne vereisten waaraan een gebouw waarin men goed en prettig zaken wilt afhandelen moet voldoen. Heel bewust is er gewerkt aan de optimalisering van alle voorzieningen.

Geïnteresseerd? Maakt dan contact met de makelaar en vraag om een bezichtiging en overtuigt uzelf van de vele mogelijkheden.


Bijzonderheden

* Begane grond  : een open ruimte; in te richten naar eigen inzicht (Afmeting: 13.5x27.5 m)
* 1st Verdieping  : 5x 2 kamer appartementen (Afmeting: 13.5x27.5 m)
* 2 de Verdieping: een vergaderzaal of feestzaal (Afmeting:12.5x 13.5 m)
* Aantal toiletten : 6.5In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail - Team Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar
Ine - Team Kaersenhout
E  inevanniel@remax.sr
M  +597 8521718
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.255 Facebook fans!
Deel op Social Media