Rudielaan # 9

€ 140.000Specificaties

Vraagprijs: € 140.000 District: Paramaribo
Omgeving: Uitvlugt & omgeving Slaapkamers: 4
Badkamers: 2 Beschikbaarheid: Per direct
Perceelgrootte: 437 m² Woonoppervlakte: 170 m²
Titel: Eigendom

Wonen aan de Rudielaan!

Deze pas gerenoveerde 4-kamer woning heeft tal van mogelijkheden!

De woning bestaat uit een boven en beneden verdieping:
Boven heeft u 3 vrij ruime slaapkamers, waarvan 1 een masterbedroom is en 2 guest rooms, die 1 bad-toilet delen. Een gezellige, knusse woonkamer met open keuken en een heerlijk koel balkon met uitzicht op de Rudielaan.

Beneden is er een 1-kamer appartement met bad-toilet, ruime woonkamer, keuken voor logees of een praktijk/kantoor en verder  een gesloten garage met electrische garagadeur, die parkeergelegenheid biedt voor 2 personen auto’s.

Verder staat de woning op een mooi erf van 437 m2, in een rustieke en veilige woonwijk, geschikt voor een gezin met kinderen of voor onze dierenliefhebbers. Voor het gemak en extra veiligheid is de entree via een electrische rolpoort. Het erf is omrasterd met hekwerk, dat ook pas is aangelegd.

Tevens is de woning op 5 minuten loopafstand van een aantal goed gesorteerde supermarkten zoals Choi’s en welbekende restaurants. Relaxed en rustgevend wonen kan! Aan de Rudielaan nr. 9!


Gelooft u het nog niet? Maakt u dan gauw een afspraak met ons!


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Yasser Riedewald
E  yriedewald@remax.sr
M  +597 8100777
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media