Picassostraat # 99

€ 160.000Specificaties

Vraagprijs: € 160.000 District: Paramaribo
Omgeving: Paramaribo-Noord en omgeving Slaapkamers: 3
Badkamers: 2 Beschikbaarheid: In overleg
Perceelgrootte: 540 m² Woonoppervlakte: 200 m²
Titel: Eigendom

Wonen in Paramaribo Noord in het gebied bekend als Tourtonne 4, met echt alle gerieven in de naaste omgeving zoals de supermarkt, de slager, het politie bureau, bouwmateriaal zaken, kledingzaken en nog zoveel meer is de droom van menige Surinamer. Deze droom kan dus nu werkelijkheid worden met de woning aan de Picassostraat.

De drie slaapkamerwoning is modern, prachtig betegeld, volledig omrasterd, en voorzien van een garage met roldeur geschikt voor één auto. Het moderne open woon concept is doorgevoerd en zichtbaar in de moderne woonruimte. De master bedroom voorzien van een eigen bad en toilet ruimte en beschikt over een airconditioner. Ook de andere slaapkamers beschikken over een airconditioner en die slaapkamers maken gebruik van het algemeen bad en toilet. Het washok beschikt over voldoende ruimte voor de wasmachine en toebehoren, maar ook voor alles dat moet worden opgeslagen of weggezet. Er is ook gezorgd voor de 220volt aansluiting en dat is een van de voorzieningen die het woongenot verhogen.

Heeft u belangstelling voor deze woning, wacht dan niet langer en maak contact met de makelaar.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hulp bij uw hypotheek berekening

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %

Hiermee heeft u een indruk voor uw hypotheek aanvraag bij de bank

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media