Pakanistraat nr. 117

€ 117.500Specificaties

Vraagprijs: € 117.500 District: Paramaribo
Omgeving: Paramaribo-Noord en omgeving Slaapkamers: 3
Badkamers: 2 Beschikbaarheid: In overleg
Perceelgrootte: 709 m² Woonoppervlakte: 150 m²

Deze goed onderhouden woning heeft een oppervlakte van ongeveer 200 m2, terwijl het perceel 709 m2 is. Het prettige en handige hiervan is, dat het een hoekperceel is met in- en uitgang. 

Het huis bestaat uit een ruime woonkamer, open keuken en 3 slaapkamers, waarvan 1 de master bedroom is. De overige kamers delen een bad en toilet. Verder is het huis volledig airconditioned. De woning is volledig opgetrokken uit steen en voorzien van diefijzer,110/220V electriciteit en een alarminstallatie. Verder een open garage en een ruim terrein, waar kinderen veilig kunnen spelen.

Wonen op Morgenstond is prettig vanwege de rust, hier bent u omringd door goede buurtbewoners en supermarkten op loopafstand.

Wenst u meer informatie? Neemt u gauw contact op met ons op het mobiel nummer +597 8518970


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Shauvonne Chee
E  shauvonnechee@remax.sr
M  +597 8518970
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hypotheek berekenen

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    year(s)
Aanbetaling    %
 

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

53.903 Facebook fans!
Deel op Social Media