Evitastraat nr. 44

€ 250.000Specificaties

Vraagprijs: € 250.000 District: Paramaribo
Omgeving: Uitvlugt & omgeving Slaapkamers: 6
Badkamers: 3 Beschikbaarheid: 01 maart of 01 april 2019
Perceelgrootte: 1.000 m² Woonoppervlakte: 400 m²
Titel: Eigendom

De eerste indruk, die u opdoet als u deze woning binnentreedt, is direct goed!

De eerste indruk, die u opdoet als u deze woning binnentreedt, is direct goed! De statige woonruimte met vide, de fraaie trap en de combinatie van comfortabel en modern geven u een weldadig gevoel.

De begane grond omvat de open woonruimte met de luxe open keuken, een heerlijke plek om uw kookkunsten volledig te benutten. De kwaliteitskeuken is modern uitgevoerd en voorzien van een gasfornuis, moderne afzuigkap, magnetron, en koelkast en natuurlijk alle andere keukenhulpen. Verder op de begane grond twee slaapkamers waarvan 1 beschikt over een kitchenette, het algemeen bad en toilet en de garage die geschikt is voor 1auto en die voorzien is van een roldeur.

De verdieping met de prachtige vide (het zogenaamde binnen balkon vanwaar je naar beneden kan kijken naar de woonkamer) heeft vier(4)slaapkamers waarvan één van de een eigen bad en toilet ruimte, compleet met badkuip, gebruik maakt. De overige kamers gebruiken het algemeen bad en toilet. Aan de voor en achterzijde beschikt de woning over een balkon een must in ons tropisch klimaat want daar kan u genieten van de frisse lucht en de heerlijke wind.

Er valt nog zoveel meer te vertellen over deze volledig lucht gekoelde woning daarom adviseren wij u zo snel mogelijk contact te maken met de makelaar.


Bijzonderheden

Bijzonderheden
* De verkoopprijs is exclusief inboedel. De inboedel kan voor EUR10.000,= overgenomen worden.
* Woonhuis en terrein zijn beveiligd met alarm en camerasysteem
* U heeft nog de ruimte voor het plaatsen van een wachthuisje 


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Yasser Riedewald
E  yriedewald@remax.sr
M  +597 8100777
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hypotheek berekenen

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %
 

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.128 Facebook fans!
Deel op Social Media