Djojosoepartoweg # 133

€ 85.000Specificaties

Vraagprijs: € 85.000 District: Commewijne
Omgeving: Tamanredjo Slaapkamers: 5
Badkamers: 2 Beschikbaarheid: in overleg
Perceelgrootte: 500 m² Woonoppervlakte: 200 m²

Als je op zoek bent naar een ruime woning in het groeiende district Commewijne welke je nog naar je eigenhand kan zetten, zoek dan niet verder.

Deze twee verdiepingswoning is gelegen te Tamanredjo - Commewijne aan een geasfalteerde binnenweg, parallel lopende aan de Oost-West verbinding. Tamanredjo heeft diverse supermarkten, bouwmarkten, een politiebureau en scholen in de buurt allemaal dicht bij elkaar; schuin tegenover Green Garden resort.

Wanneer je opzoek bent naar een hechte gemeenschap waar dievenijzer rondom je woning niet de norm, maar juist de uitzondering, dan is deze woning uitermate geschikt voor u.

Dit juweel staat op een perceel van 671,42 m2 en heeft een unieke woonruimte die verdeeld kan worden in een begane grond met bad en toilet, 2 slaapkamers, een keuken en garage voor één auto. Verder is de bovenverdieping qua alle voorzieningen af en moet deze alleen nog afgemaakt worden met de ruimte indeling en afwerking naar uw eigensmaak. Deze woning heeft een prachtige open binnen-balkon dat voor een doorkijk naar de beneden gelegen huiskamer zorgt zowel is er op de boven verdieping een overdekt voor-balkon waar je in de ochtend heerlijk een kopje koffie kan drinken tijdens zonsopkomst.

Bent u ervan overtuigd, dat dit het huis is waar u naar zoekt? Maakt dan zo gauw mogelijk een afspraak met de makelaar.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Yasser Riedewald
E  yriedewald@remax.sr
M  +597 8100777
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Hypotheek berekenen

Valuta
Hypotheek bedrag
Rente %
Termijn    jaar
Aanbetaling    %
 

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.433 Facebook fans!
Deel op Social Media