Bredelaan Noord # 10, Lake Village

$ 2,700 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: $ 2,700 District: Paramaribo
Omgeving: Kwatta en omgeving Slaapkamers: 4
Badkamers: 3 Beschikbaarheid: Per direkt
Perceelgrootte: 988 m² Woonoppervlakte: 475 m²
Gemeubileerd: Gemeubileerd

WONEN LANGS HET WATER TE LAKE VILLAGE

Deze elegante 2 verdiepingswoning is gelegen in een veilige en natuurrijke omgeving langs het meer van Lake Village (ongeveer 10 minuten van het stadscentrum). Alle materialen zijn van hoge kwaliteit. De woning is volledig voorzien van airconditioning en een alarm systeem (op alle deuren en ramen) met een afstand bediening.

De beneden verdieping is volledig betegeld en de bovenverdieping is voorzien van een sfeervolle hardhouten vloer. Er zijn vier 4 ruime slaapkamers met 3 inloopkasten, waarvan een grote master bedroom met een balkon dat uitzicht heeft op het meer. De keuken is volledig uitgerust met inbouw apparatuur. Er is een indoor garage met afstand bediende deuren voor 2 auto’s. Het huis is volledig ingericht met dubbele gordijnen (black out), en vitrage in de keuken en bij de schuifdeuren achter.

Op het achter erf is er een grote veranda, ook is er een tuin huisje, tuinberging en een honden schuur op het erf. Alle ramen en schuifdeuren hebben veiligheidsglas met ingebouwde stalen veiligheidsstaven. Alle toegangsdeuren zijn met stalen platen versterkt. Er is dus geen storend dievenijzer.

Tegenover het huis, aan de overkant van de straat, is er op het meer een pier volledig in hard hout opgetrokken dat ook deel uit maakt van deze woning.

Keuken apparatuur: Franse deur onderaan vriezer koelkast, 36" gas kookplaat op een kookeiland, magnetron, ingebouwde elektrische oven en afzuigkap.
Ander apparatuur: wasmachine en droger, ontwerper kroonluchter en eetkamer lamp, een 50" High Definition Plasma tv in de woonkamer en een 46" LCD High Definition TV in de master bedroom. Hitte en rook sensoren in alle vertrekken. Brandblus apparaat, kano met peddels, brandkast, power stabilizers voor alle apparatuur.

Elektriciteit: 3 fase 110 en 220V, totale capaciteit van 30kVA. Warm water in het hele huis.

8 ft. schotel voor kabeltelevisie aanwezig, draadloos high speed internet infrastructuur, elektronisch alarm infrastructuur met aansluiting bij SECAS.

De woning kan ook volledig ingericht worden tegen een andere huurprijs.

Bel nu voor het plannen van een bezichtiging! Don't hesitate to call for a viewing of this beautiful home!


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Yasser Riedewald
E  yriedewald@remax.sr
M  +597 8100777
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.326 Facebook fans!
Deel op Social Media