Tjong Ayongstraat # 3A

€ 650 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: € 650 District: Paramaribo
Omgeving: Uitvlugt & omgeving Slaapkamers: 2
Badkamers: 1 Beschikbaarheid: per direct
Perceelgrootte: Woonoppervlakte: 150 m²
Gemeubileerd: Gemeubileerd

Wanneer wonen, werken, leven en toch genieten samen één geheel vormen en dat voor u de doorslaggevende eis is, waar uw nieuwe woonadres aan moet voldoen dan is dit de plek voor u.
Op loopafstand van de Hermitage Mall; met voor uw gemak de scholen van alle niveau's dichtbij huis en ook de slager, de supermarkt, kledingzaken en het politie bureau.

Het 2 (twee) slaapkamer appartement met een ruim balkon is volledig en modern gemeubileerd en o.a. voorzien van "blinds". En daarbij geeft de mooie hard houten vloer dat prachtige speciale en extra sfeervolle effect om het appartement tot een thuis te maken. Er is parkeergelegenheid op het erf.

Wacht niet langer en maak zo snel mogelijk contact met de makelaar.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577 - 474488
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*

/ /
* verplicht

55.495 Facebook fans!
Deel op Social Media