Martin Luther Kingweg # 90

$ 1,000 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: $ 1,000 District: Paramaribo
Omgeving: Highway and surroundings Slaapkamers: 4
Badkamers: 2.5 Beschikbaarheid: per direct
Woonoppervlakte: 250 m² Gemeubileerd: Gemeubileerd

Werkelijk idyllisch gelegen op ongeveer een halve kilometer van de Latourweg in een goed onderhouden en sfeervolle tuin aan de Highway, één van de verbindingswegen die het noorden en het zuiden van Suriname met elkaar verbinden, ligt dit modern ingericht woonhuis op bewoners te wachten die van deze omgeving en van al de gemakken die er geboden worden wil genieten. De woning is met deugdelijke kwaliteitsmaterialen vervaardigd. Het oogt deugdelijk, modern en sfeervol en is voorzien van alle moderne gemakken.

De goed beveiligde woning heeft een ruim voorterras. Via dit voorterras betreed je de open woonruimte, die beschikt over een moderne keuken voorzien van alle benodigde apparatuur die de keuken prins of prinses onder u zeker zal weten te waarderen. Er is een masterbedroom en de overige 4 slaapkamers maken gebruik van het algemeen bad en toilet. Alle slaapkamers zijn voorzien van een airconditioner en ingebouwde kasten. Verder is er een washok en een berghok. Natuurlijk is er ook aan de warmwater voorziening gedacht. De garage is voorzien van een roldeur en is geschikt voor 2 auto’s.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail - Team Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar
Ine - Team Kaersenhout
E  inevanniel@remax.sr
M  +597 8521718
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.406 Facebook fans!
Deel op Social Media