Kronostraat # 1

€ 500 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: € 500 District: Paramaribo
Omgeving: Paramaribo-Noord en omgeving Slaapkamers: 4
Badkamers: 2 Beschikbaarheid: na 28 maart 2019
Perceelgrootte: Woonoppervlakte: 190 m²
Gemeubileerd: Gemeubileerd

Deze leuke woning staat in een rustige wijk, in de bekende buurt Maretraite 2. Er is veel activiteit in deze buurt; diverse bedrijven, winkelpanden, scholen, zwembaden (Aquafit) en restaurants, allemaal op loopafstand van uw adres. 

De woning is sfeervol en voldoet aan alle eisen van de hedendaagse moderne mens. Er zijn vier slaapkamers, die alle vier zeer ruim zijn. U heeft zowel op de boven- als de benedenverdieping een bad en toilet.

Er is een garage voor 2 auto’s. De bovenverdieping heeft een balkon, de benedenruimte heeft een terras, waar u gerust kunt genieten van frisse lucht.


Bel of mail voor een afspraak om deze woning te bezichtigen!


Bijzonderheden

* 4 Slaapkamers
* 2x Bad en toilet
* Wifi
* Wasruimtes


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Sergio van Hetten
E  sergiovanhetten@remax.sr
M  +597 8729404
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.255 Facebook fans!
Deel op Social Media