Evitastraat # 49

€ 850 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: € 850 District: Paramaribo
Omgeving: Uitvlugt & omgeving Slaapkamers: 3
Badkamers: 2 Beschikbaarheid: per direct
Perceelgrootte: 500 m² Woonoppervlakte: 200 m²
Gemeubileerd: Gemeubileerd

Deze leuke flatwoning staat in een rustige wijk in de bekende buurt Cupido in het gebied Kasabaholo. Deze buurt beschikt in de avonduren over een buurtwacht, die regelmatig de ronde doet. Met de Hermitage mall, diverse scholen, het politie bureau, de slager en leuke kledingzaken in de directe omgeving, is het de aanwezigheid van deze basis voorzieningen die het wonen zoveel plezieriger maakt.

De woning is sfeervol en modern ingericht en voldoet aan alle eisen en de hedendaagse moderne mens.
Er zijn drie slaapkamers die alle drie beschikken over een airconditioner. Een van de slaapkamer is de master bedroom, de overige slaapkamers maken gebruik van het algemeen bad en toilet.

Er is een gesloten garage voor 2 auto’s, deze dient tevens ook als prive ingang.
In de garage bevinden zich een washok en een  berghok waar ook de wasmachine, hydrofoor en de warm waterinstallatie staan.
Van de garage uit naar de elektrische poort is het erf verhard en het stukje van de poort naar de weg ook. Dus mogen we wel zeggen dat deze woning van alle gemakken is voorzien.

Er zijn aansluitingen voor internet en huistelefoon. Verder zijn huis en tuin prachtig onderhouden.

Bel of mail voor een afspraak om deze woning te bezichtigen!


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.433 Facebook fans!
Deel op Social Media