Ricanaustraat # 11

€ 800 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: € 800 District: Paramaribo
Omgeving: Kwatta en omgeving Slaapkamers: 3
Badkamers: 1 Beschikbaarheid: Per direct
Perceelgrootte: 400 m² Woonoppervlakte: 160 m²
Gemeubileerd: Gemeubileerd

Wanneer u wil wonen niet al te ver van de werkplek en t liefst centraal gelegen, in een veilige buurt dan wacht deze woning op u. Op 3 minuten rijafstand van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en dus ook van de ringweg bent u in een wip en een zucht daar waar u zijn moet en ook het centrum van Paramaribo is in een handomdraai bereikt. Ook zijn de bank, de service station de slager, de groenteboer en de bakker in de naaste omgeving.

Met dit alles heel dicht bij hebben we u nog niet alles verteld, want deze 3 slaapkamer woning is volledig beveiligd met een hoge omheining, dievenijzer, alarm en camera systeem en staat in een buurt waar de buurtwacht actief. Het huis is ruim en volledig gemeubileerd. De woning beschikt over 110/220V aansluiting, warm water en zo kunnen we doorgaan echt alles voor uw gemak.

Bent u geïnteresseerd? Maak dan contact met de makelaar.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.433 Facebook fans!
Deel op Social Media