Santopolderweg 1 slaapkamer

€ 175 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: € 175 District: Wanica
Omgeving: Leiding en omgeving Slaapkamers: 1
Badkamers: 1 Beschikbaarheid: Per direct
Woonoppervlakte: 35 m² Gemeubileerd: Gemeubileerd

Op zoek naar een gemeubileerd appartement met 2 slaapkamers ten zuiden van Paramaribo. Met supermarkten, de bibliotheek, de crèche, de peuterschool, een speeltuin en met de bus verbinding die voor de deur stopt is aan al uw wensen voldaan. Op de hoek van de Nieuw Weergevondenweg en de Santopolderweg staat dit appartement dat een eind maakt aan uw zoektocht.

Deze woonruimte beschikt over alles wat het wonen aangenaam en fijn maakt. Eén van de twee slaapkamers heeft ook een air conditioner. Beide slaapkamers maken gebruikt van het algemeen bad en toilet.

Bel de makelaar voor een bezichtiging.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail - Team Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar
Ine - Team Kaersenhout
E  inevanniel@remax.sr
M  +597 8521718
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.326 Facebook fans!
Deel op Social Media