Arctonstraat 59

€ 450 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: € 450 District: Paramaribo
Omgeving: Paramaribo-Noord en omgeving Slaapkamers: 2
Badkamers: 1 Beschikbaarheid: 1 januari 2018
Woonoppervlakte: 115 m² Gemeubileerd: Gemeubileerd

Leuke starters woning te huur!

Een huis heerlijk mooi, cosy en koel daar denkt u aan wanneer u in heerlijk Suriname uw huis in denkt. Maar ook een groot erf met lekker veel groen; vruchtbomen en schaduwbomen!

Tuurlijk kan dat allemaal op 1 plek, aan de Arctonstraat treft u deze oase aan. Super dichtbij van top supermarkten, sportscholen maar ook vele heerlijke restaurant. En ja de binnen stad is binnen 15 minuten te bereiken. Deze woning ligt in een vrij rustige omgeving.

Zodra u het erf betreedt kijkt u recht naar een open garage, waarin er 3 autos passen. Vanuit de keuken stapt u de woonkamer binnen, die tevens de eet ruimte overziet. Verder heeft deze woning heeft 2 slaapkamers , 1 bad en toilet en een extra keuken met bergruimte. Ook is deze woning geheel met muskietengaas voorzien.


Wenst u deze woning te bezichtigen? Maak dan contact met mij!


Bijzonderheden

Gemeubileerd


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gaby Treurniet
E  gabytreurniet@remax.sr
M  +597 8229933
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.331 Facebook fans!
Deel op Social Media