Soerdjoedeistraat no. 14

€ 300 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: € 300 District: Paramaribo
Omgeving: Zorg & Hoop en omgeving Slaapkamers: 3
Badkamers: 1 Beschikbaarheid: per direct
Woonoppervlakte: 100 m²

Beneden huurwoning

In de Soerdoejeistraat een zijstraat van de welbekende Franchepanestraat staat een prachtige pas gerenoveerde woning, in een veilige sociaal vriendelijke buurt. De benedenwoning is nu in de verhuur en is voorzien van de basis gerieven. Het huis is volledig beveiligd met dievenijzer.

De indeling:

Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, keuken, 1x bad/ toilet en een gang die tevens ook dient als wasruimte, drie slaapkamers en een goed beveiligd voor - en achter terras.

Deze beneden woning kan makkelijk een jong gezin van vijf huisvesten. Geïnteresseerd? Maak gauw contact met de makelaar.


Bijzonderheden

Voorzieningen:

110/ 220 V

Internet

Parkeerterrein voor max. 2 auto’s

Warm/ koud water

Ijstkast

Gasfornuis en 1 volle gascilinder

Hydrofoor/ watertank


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.326 Facebook fans!
Deel op Social Media