Mijnzorgweg #48h

€ 250 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: € 250 District: Wanica
Omgeving: Lelydorp en omgeving Slaapkamers: 2
Badkamers: 1 Beschikbaarheid: Per direkt
Woonoppervlakte: 90 m² Gemeubileerd: Gemeubileerd

Heerlijk rustig aan de achterzijde van het erf met uitzicht op een weiland en met een heerlijke tropische wind, staat deze 2 kamer woning die bij uitstek geschikt is voor een klein gezin of voor een koppel. Op loopafstand van de Indira Gandhiweg met het openbaar vervoer en de vele winkels, supermarkten, bank filialen, het politie bureau, de markt en de verschillende eetgelegenheden in de nabije omgeving maak dit huis tot een zeer gewild object.

De woning bestaat uit een voorterras, ruime woonkamer met een open keuken, twee slaapkamers en het bad en toilet en niet te vergeten de garage geschikt voor één auto. Ook aan de uw veiligheid is gedacht, want het huis is volledig beveiligd met dievenijzer.

Geïnteresseerd maak dan contact met de makelaar.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail - Team Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar
Ine - Team Kaersenhout
E  inevanniel@remax.sr
M  +597 8521718
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.326 Facebook fans!
Deel op Social Media