Commissaris Roblesweg #71

€ 425 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: € 425 District: Paramaribo
Omgeving: Paramaribo-Noord en omgeving Slaapkamers: 3
Badkamers: 1 Beschikbaarheid: Per direct
Perceelgrootte: 400 m² Woonoppervlakte: 125 m²
Gemeubileerd: Gemeubileerd

Nieuw in de verhuur is deze woning aan de Commissaris Roblesweg # 71 en het is per direct beschikbaar. De Commissaris Roblesweg ligt in het gebied Blauwgrond en heeft in de nabije omgeving een school, de slager, supermarkten, het politie bureau, een sport complex en natuurlijk de diverse restaurants waar dit gebied bekend om staat.

De ongemeubileerde woning beschikt over een knus voor terras. U betreedt de woning via dit terras en u staat dan in de open woonruimte. De kamers beschikken elk over een wastafel en van de drie slaapkamers hebben twee de beschikking over een air conditioner. Via een gangetje bereikt u de badkamer en het toilet en aan het eind van de gang is er een bergruimte en dat is dan ook tevens ook het washok. De woning beschikt over een warm water installatie. Alle ramen en deuren zijn voorzien van een hekwerk en ook de alarm installatie is aanwezig.

Het gehele erf is ommuurd en voor een groot deel betegeld. Er is een carport voor 2 auto’s.  Deze woning is bijzonder geschikt als gezinswoning.

Geïnteresseerd maak dan contact met de makelaar.


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Gail - Team Kaersenhout
E  gailkaersenhout@remax.sr
M  +597 8622530
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar
Ine - Team Kaersenhout
E  inevanniel@remax.sr
M  +597 8521718
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.326 Facebook fans!
Deel op Social Media