Pachoulilaan 30, Tourtonne Garden

$ 2,700 / mnd.Specificaties

Vraagprijs: $ 2,700 District: Paramaribo
Omgeving: Paramaribo-Noord en omgeving Bouwjaar: 2015
Slaapkamers: 4 Badkamers: 3.5
Beschikbaarheid: In overleg Perceelgrootte: 1.000 m²
Woonoppervlakte: 300 m²

In de gated community van Tourtonne Garden staat deze prachtige woning, gelegen aan de Pachoulilaan 30.

Tourtonne Garden ligt in de Wolframstraat op Paramaribo Noord. Ondanks de bewegelijkheid van de omgeving, de vele goed gesorteerde supermarkten die u tegenkomt en de winkelstraten waar van alles te vinden is, is het leven in Tourtonne Garden erg rustgevend en prettig.

Bij het betreden van de woning stapt u de leefruimte binnen, waar u met enkele stappen terecht komt in de ruime sfeervolle keuken. Vanuit de leefruimte en keuken kunt u verder naar het achterterras, waar de heerlijke bries en het prachtig uitzicht op het water u te wachten staan. Het terras is volledig voorzien van traliewerk, en kan aan beide kanten volledig worden opengemaakt waardoor u bij het ontvangen van gasten of het organiseren van een leuke bijeenkomst een makkelijke in- en uitloop heeft vanuit het achter erf.

De woning is verder opgebouwd uit een master-bedroom, met eigen badruimte en walk-in closet. Verder nog 2 slaapkamers met ingebouwde kledingkasten, een studio appartement met eigen ingang, een kitchenette, bad/toilet en eigen deur naar het terras. De woning heeft ook een wasruimte, een opbergruimte, een gasten toilet en een garage met automatische roldeur.

Ziet u zichzelf al hier wonen? Neem gauw contact op met de makelaar om de woning te bezichtigen!

Specificaties:

-       Beschikbaar per 1 Juli 2016
-       110/220V
-       Warm water
-       Semi gemeubileerd
-       Overal is voorzien van muskieten netten
-       Wi-fi


In een internationale omgeving als Suriname worden objecten in diverse valuta te koop of te huur aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in USD

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Safyra Duurham
E  safyraduurham@remax.sr
M  +597 8160635
T  +597 475577
Alle objecten van deze makelaar Informatie aanvragen

Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

*
* verplicht

55.326 Facebook fans!
Deel op Social Media